white Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Chci se zeptat, chtěl jsem si založit účet na LIVE (mám ARCADE) a pak to po mě chce nějáký Redeem code. Došlo mi že to bude něco jako serial ale jak to je u verze ARCADE? Je někde Redeem code nebo můžu založit jen Silver účet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 mužeš založit jen silver,reddem code je pro zadání kodu na gold účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 S každým novým nickem přichází i první měsíc Gold učet zadarmo a když chceš i dál být gold musíš do Redeem code vložit předplacený kod z kraty (taky pro MS pointy), SILVER učet je free neboli zdarma. Ale musí se zadávat pravé adresy z podporovaných zemí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
white
Chci se zeptat, chtěl jsem si založit účet na LIVE (mám ARCADE) a pak to po mě chce nějáký Redeem code. Došlo mi že to bude něco jako serial ale jak to je u verze ARCADE? Je někde Redeem code nebo můžu založit jen Silver účet?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts