gugoslav Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Víš , to ani nesmíš srovnávat ... hra , která byla dostupná v Orange Boxu za 1000 Kč . Pak hra , která je free , má minimální HW nároky ... To je trošku rozdíl ... A musím říct, že i já jsem hrál TF2 dost dlouho na to , abych to dokázal posoudit ... jj ukáže se až po vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Omg je jasný že hra která je zdarma převálcuje hru která stála kolem 1k Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Omg je jasný že hra která je zdarma převálcuje hru která stála kolem 1k Kc Převálcuje je asi moc silné slovo ... Spíš bude mít po světě větší úspěch , přecejenom , lidi raději dají přednost hře , která je zadarmo ... Necháme se překvapit , už jen značka EA je záruka kvality ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 :D bf miluju už od začátku...Tf...považuju za mojí oblíbenou hru...a na tohle..se jakože dost :D dost těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 uz na to tez netrpelive cekam :) po vydani se hlasim do sluzby (klanu) :wohow: btw.neodepsali nekomu na betu quake live? ja zadal pres 5 meilovych adres a porad nic :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 už se na to nemůžu dočkat už jsem to videl ve SCORE Live a teda pařba jak svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Červen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 Taky se strašně těším hned bysme založili klan.... nile,pamatuj,co se ti stalo s klanem Opsu! jinak ta hra vypada hodne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Docela mě těší, že nejsem jedinej fanda B:H ... Jen ať se to trošku ještě pomnoží a založíme hned 2 klany ... Alpha a Beta :P Průběžně si pročítejte news na Main Page ... http://battlefield-heroes.com ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 Můžu bejt WA ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 jestli to rozchodim tak budu hrát určitě taky;) snad mi to na notesu pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 konecne nejaka lepsi hra kterou rozjede muj comp 64mb karta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 husty no-mam 800 mhz procak,192 mb ram a nvidia geforce mx 440 (64 mb) takze to ani zkouset nebudu pac bych mel laggy jak internetovy,tak hw a na to nemam naladu:dozey: ale mrzi me to,hry s comicsovou grafikou se mi vzdycky libili a co se tyce 2.svetovy tak to je to samy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 vypada hodne vklidu :) ze by se zase vzpomelo na psp s hrama? :D doufam ze s tim neseknou a vyjde to .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 vypada hodne vklidu :) ze by se zase vzpomelo na psp s hrama? :D doufam ze s tim neseknou a vyjde to .) Omfg ? Ona to není hra na PSP , chlapče ... Tady jsi v PC sekci ... A jestli si to myslel jinak , je mi líto , pro příště piš srozumitelně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Nějak to tu upadlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Nějak to tu upadlo ... Není o čem psát, stačí už jen čekat, až to vyjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Dneska jsem četl někde, že prý termín je 28. července. Kdesi to psal nějaký betatester, takže je to neověřené.. Ale alespoň je čeho se chytit ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Dneska jsem četl někde, že prý termín je 28. července.Kdesi to psal nějaký betatester, takže je to neověřené.. Ale alespoň je čeho se chytit ^^ No nevím, Beta byla otevřená pro 2000 lidí ... Takže nevím, ale to datum by sedělo... To je v klidu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Kdy už to konečně vyjde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Kdy už to konečně vyjde :( Podle toho, co jsem četl, tak pokud to nebude ještě o něco odloženo, tak do konce měsíce ... Tzn. pár dní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 aspon nejaka dobra zprava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 hm super to tu zrovna nebudu a pak uz nebudu mit cas , kdyby to radsi dali na zacatek prazdnin , blbecci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 hm super to tu zrovna nebudu a pak uz nebudu mit cas , kdyby to radsi dali na zacatek prazdnin , blbecci..... No kvůli tobě to by to určitě urychlili :P Hah ... To zas takhle nemůžeš brát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Ahoj lidi Nevite jaky jsou minimalni požadavky na Battlefield Heroes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Ahoj lidi Nevite jaky jsou minimalni požadavky na Battlefield Heroes??? Podívej se na první příspěvek v tématu:roll:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.