azumaninja Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 jo uz jsem si ho aktivoval ale jeste zbejva stahnout tech 4gb..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 4GB se uz davno nestahuji stahne se par mb rekl bych a to zachvíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 me to skoncilo cca na 1mb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 hra ma presne 312 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Jo, to uz je instalace po nainstalovani pluginu kde to ukazuje 4GB ale z toho se stahne cca 1mb (pak to prejde do instalace kde se stahne zbytek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 j aha..to je neco jako quake live.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 taky hraju tuhle skvělou hru , mám 7 lvl u commanda a potřeboval bych nějaký lepší zbraně než ty co jsou hned od začátku (pistole,snipery) . jak je pls získám ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Jak máš výběr misí apod. tak nahoře v liště máš STORE tam si koupíš nějaký zbraně, emoty, oblečení apod. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 O tom vím , právě tam mám jenom pistole a snipery , vše přístupné již od prvního levelu . Ve hře vidím dost často úplně jiné zbraně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 Každé povolání má unikátní zbraně, udělej si novou postavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 už taky hrajete? četl jsem, že teď rozdali klíče všem :))) Já už hraju nějaký ten měsíc.. třeba se potkáme ve hře.. hraju za wermacht, solider class, jméno Stepan.. (momentálně lvl 13) edit// tak mě napadá.. co udělat výpis lidí (a jejich nicků), kdo tady z fóra hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 hram to tyzden commando lvl 11 gunner lvl 13, nick miro3391 na gunerovy a miro33391 na comande Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jj je to seuper hra uz parim s kamosema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 PLS, jak udělám ten BH sig ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 hey taky bych udelal ten seznam ktery to hrajou ja sem tam za Electrik3 , SimpleshotCZE a BadGuyCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 Battlefound chcel by som sa opytat ze ked ste si toto kupili ce vsetko prebelo v poriadku, ze napr. vam nezmizli ziadne peniaze z uctu, chapete a ci vam to ozaj tie bf pridalo, atd. dakujem najlepsia hry ty kokso aj s GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmeeeer12 Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Paradni hra :-D nick: PAlmeer zatim lvl 9 hraju za nemce - 2 dny :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Kde se to dá stáhnout?? Sem nováček a rád bych tohle zkusil,tak mi prosím poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Battlefield Heroes Zaregistruješ se, stáhneš, nainstaluješ a hraješ (: jinak můj nick je DarthZelda (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 wow, super hra dneska jsem poprvé zkusil, a ještě jeden dotaz: jak si to mám dát do podpisu př. jak to má Tommy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Existuje na to generátor: http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=8670 (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 thx za rady, a ještě jeden dotaz: mám svůj profil, a vytvořil jsem si soldiera, a pak ještě heavy gunnera a jde jeden z nich smazat? ( chci hrát jenom za jednoho) jestli ano tak jak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Postavy smazat nejdou, asi aby si hráči dokupovali další sloty... Ale on Ti tam bude přinejhorším zavázet, jinak nic - maximálně se párkrát překlikneš (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 tak už pařim taky můj nick: kdyrja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Mám nenší problém: někdo se mi naboural do účtu na BF: heroes, a potřebuji ho celej smáznout abyych si vytvořil nový. Jde to nějak nebo musím napsat adminovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.