Senpu Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 kdyz chci hru spustit tak mi to napise Správna inicializace (0xc0150002) se nezdařila.Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit. ... zkoušel sem stahnout jak z EA tak z czshare furt to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmeeeer12 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 kdyz chci hru spustit tak mi to napise Správna inicializace (0xc0150002) se nezdařila.Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit. ... zkoušel sem stahnout jak z EA tak z czshare furt to same Zkousel si vypnout celou hru a zapnout , nebo i prohlizec vypni , me to hazi taky spoustu chyb , ale kdyz to vypnu a zapnu tak je to OK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Tak já to nainstaloval atd...ale furt hraju sám...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 protože porvé máš tutorial a po dalším zpuštění hry jak si vybereš postavu tak tam máš asi zaškrtlej tutorial a nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 taky zacinam muj nick Fenix11CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Zkousel si vypnout celou hru a zapnout , nebo i prohlizec vypni , me to hazi taky spoustu chyb , ale kdyz to vypnu a zapnu tak je to OK ;) me se to ani nespusti podivej se na screen EDIT: me napadlo nemuze to bejt DirectX? :D ja totiz nemam nainstalovanej xD EDIT2: Directem to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiCK Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Mas NET. Framework ? Mohlo by to bejt i nim... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Mas NET. Framework ? Mohlo by to bejt i nim... :-) nemam ale moc se mi tam nechcou instalovat vsechny ty srac** od microsoftu :D a v readme nic neni nic o Net Freamworku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 kolik to stazeni ma GB???ja mam dcla pomalej net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Málo, má to kolem 312 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 NEvi nekdo jak mam nastavit abych mohl hrat treba s level 5 lidma ... porad to hleda nejakje servr se stejnym skillem a nic to nemuze najit tak bych zacal hrat s lidma na vyssi urovni a pak bych je dorovnal ...jde to :D edit: jak to mam sakra spustit kdyz kliknu na d disku na ikonu otevre se me web stranku a kilknu na play now kdyz to udelam tak se otevre okdaz s postupem pro instalaci ale proc sakra kdyz uz mam hru naisatlovanou jak zapnu BH klienta pro hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 tak ani po instalaci .Net framework to nejde asi na to prdim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Mám nenší problém: někdo se mi naboural do účtu na BF: heroes, a potřebuji ho celej smáznout abyych si vytvořil nový. Jde to nějak nebo musím napsat adminovi? EDIT: napsal jsem na e-mail noreply@battlefield-heroes.com a pořád nic EDIT2: jestli najdete e-mail přímo na admina tak máte u mě 250 credits! EDIT3: tady je ten generator na BF sigy http://www.phirestarters.com/matchbook/php/image-signature/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 zdar mam takovej problém kam se mi nahrávají screeny stal se mi takový bug tak sem udělal screen ale v dokumentech ve složce bfh nic není jen dva soubory png s 0velikostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 screeny sa ukladaju do : C:\Documents and Settings\tvoje meno\My Documents\Battlefield Heroes\Screenshots to Senpu: ty si to spustal cez ikonu ? ak hej tak tak sa to nema, mas to spustat cez tu hlavnu stranku cez play now Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 davam porad play now jak v mozzile tak expoleru (vsude mam ty pluginy) a vzdy se spusti jen updater hra ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 jo ale tam v těch screenech jsou jen dva soubory které mají 0B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 cus lidi kdyz jak se ve hre pripojim na server?,kdyz dam PLAY NOW tak to je jen proti bootum ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 EDIT: napsal jsem na e-mail noreply@battlefield-heroes.coma pořád nic [/url] Přečti si ten e-mail ještě jednou, je tam "noreply" což znamená "žádná odpověď" takže budeš muset najít jinej mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 aha... jo, ale žádnej jinej e-mail nebo konntakt jsem nenašel, kdyby jste našli e-mail nebo nějaký kontakt na admina máte u mě 250 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 pomuze mi nekdo?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 cz stranka o bf heroes chystaj tam i sepsat vsechny problemi,bugy .... http://bfheroes.herniweb.cz/news.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Mapo tak jsem zaregistrovanej : nick Tommy ale ta stranaka je slovenska, ale jsou tam vetsinou cesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Já se menuju G3n3sisCZ (jak překvapivé, že?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Mapo tak jsem zaregistrovanej : nick Tommyale ta stranaka je slovenska, ale jsou tam vetsinou cesi j je tam jeden admin cz a jeden sk ale stranka je cz protoze je to pres herniweb a ten je cz..... to stim smazani uctu to napis nekde od fora na ofic. strance....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.