rtmz Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Ahoj.mam takovej problem.nastavim si nejakou tapetu,normalne se zobrazi ale kdyz psp vypnu tak je pozadi cerne....zkousel sem jich asi 10 a nic....predtim to normalne slo....ale ted proste nic....poradte pls nekdo:(...predem diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 jo je to divny, a uz me to zacina pekne sr*at :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 mno tak si tam nechte ty vlnky ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtmz Odesláno Prosinec 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2006 mno tak si tam nechte ty vlnky ne?? ale chapes ze to pres noc posralo....ja chcu wall. a ne naky dmnti vlnky :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomcat Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hm, me to dela taky. al zaclo to kdyz sem nainstaloval novej DEVHOOK, jak tak koukam vy ho mate taky, takze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Ja vkladam obrazky pres program psp personaliese......musis obrazek dat do formatu BMP a pak si to pres ten programe ulozis....musi to mit nazev jako je zrovna mesic, takze ted to bude 12.bmp a mas to......tak za 2 hodky ho sem dam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 JJ bude to DH me to taky delalo :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 u me to teda devhookem neni, zkousel sem to i bez nej a porad nic :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomcat Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 tak to tu mame zahadu jako prase :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 tak mě už se wallpapery taky neukládaj do paměti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest sonydawe Odesláno Únor 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 mě od té doby co mám PSP fw. 3.03 OE-C walpapery nejdou nastavit po vyp-zap PSP zmizí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtmz Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 mě od té doby co mám PSP fw. 3.03 OE-C walpapery nejdou nastavit po vyp-zap PSP zmizí udelej downgrade na 1.5 a pak upgrade na 3.03 oe-c,a hlavne nepouzviej devhook.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rtmz
Ahoj.mam takovej problem.nastavim si nejakou tapetu,normalne se zobrazi ale kdyz psp vypnu tak je pozadi cerne....zkousel sem jich asi 10 a nic....predtim to normalne slo....ale ted proste nic....poradte pls nekdo:(...predem diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts