VINC Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 A na co je nutna ta tv karta? Ja sem nasel zbusob jak to jde bez ni akorat mi to nefakci, uz sem to tu daval http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7874&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 A na co je nutna ta tv karta? Ja sem nasel zbusob jak to jde bez ni akorat mi to nefakci, uz sem to tu daval http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7874&highlight= Njn vidieť že ti to nebehalo lebo tie radobytelevízie čo idú cez tuv či jaxa ten šialený prog volá sú menej zábavné ako sledovanie vĺn na orign téme od sony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 To je fuk, ale bude to tv v psp, ja chci slavit nejdriv tenhle uspech a potom aa budu resit ze me to vlsatne nebavi :P , ale myslim ze pomoci tvyho navodu na to nejak prijdu, ma to podobny nastavovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Hele kterou IP tam mam napsat. Mam dve, IP a interni IP :shock: diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 tady prikladam dalsi dve videjka (tocena mobilem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 tak uz jsem to taky zprovoznil :) jtady je video :D http://www.youtube.com/watch?v=-eXeCO4RhGg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 tak uz jsem to taky zprovoznil :) jtady je video :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=-eXeCO4RhGg lool MC Gajver :D to si delas kozy :D pekny video a super hudba :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 tak uz jsem to taky zprovoznil :) jtady je video :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=-eXeCO4RhGg lool MC Gajver :D to si delas kozy :D pekny video a super hudba :lol:Ano, ano Vycurat-ko sa nam nudi :) ale robi pekne videjka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 Takze TUT je po novom !!! dufam ze to pobezi vsetkym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 pekne vylepseni navodiku, pekna prace na prvni pokus to snad neslo nikomu, pokud vam to nepude, je treba zkouset zkouset a zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevaja Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 dík vypada to dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2007 Updatol som balik pre PSP !!! NOVE: Pridane pekelne dobre pozadie od *DAVE* Pridana Ikonka Pridana hudba na pozadie Ja viem ze to neni nic moc ale lepsie to vypada na PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gyro Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 prosim Te, nejak nemuzu najit ten navod na tu TV bez TV karty...funguje to? mam to stazeny a docela by se hodil ten navod...ale uz to tady nemuzu najit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 prosim Te, nejak nemuzu najit ten navod na tu TV bez TV karty...funguje to? mam to stazeny a docela by se hodil ten navod...ale uz to tady nemuzu najitdiky navod je v tutorialoch ale problem je v tom ze tie linky na tv uz z neznamych dovodov nefunguju :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 mootoo o5 ukázal,že umí dělat návody...jen tak dál kápo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gyro Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 jooo..tak uz jsem to tu nasel...nastavil jsem to podle navodu, s pspckem se to spoji, ale na pc mi to hodi hlasku "Unable to open 'mms://tv.antik.sk/nova"... nevis prosim co s tim? pimpstreamer mi funguje vpohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 jooo..tak uz jsem to tu nasel...nastavil jsem to podle navodu, s pspckem se to spoji, ale na pc mi to hodi hlasku "Unable to open 'mms://tv.antik.sk/nova"...nevis prosim co s tim? pimpstreamer mi funguje vpohode... sry gyro ale pozri kusok vyssie a najdes tam odpoved tie linky na tu tv uz nefunguju a ja za to nemozem skus to s tym linkom na psp tv tohoto fora ked to na nom rozbehas a najdes hoci aky link na tv tak nemas problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karamba15 Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 tenhle bod moc nechápu mohl by mi ho někdo ladsky vysvětlit ? 25.) Nastavte kanal bud podla freqvencie alebo podla kanalu ked budete posuvat kanal smerom hore sipkou tak sa pozerajte na okno kde je unlocked ked to skoci na locked mate naladeny kanal opiste si udaj Channel a potom ked uvidite co je to za program si to k tomu dopiste je to super rychle ked to vkladate priamo pri bode 9. alebo priamo to tam vpisete v tomto bode 26.) Stlacit OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieselSk Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 A nejde to nejak aj bez tv karty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 tenhle bod moc nechápu mohl by mi ho někdo ladsky vysvětlit ?25.) Nastavte kanal bud podla freqvencie alebo podla kanalu ked budete posuvat kanal smerom hore sipkou tak sa pozerajte na okno kde je unlocked ked to skoci na locked mate naladeny kanal opiste si udaj Channel a potom ked uvidite co je to za program si to k tomu dopiste je to super rychle ked to vkladate priamo pri bode 9. alebo priamo to tam vpisete v tomto bode 26.) Stlacit OK kdyz preskakujes chanely tak ti tam sviti v tom malym oknyku unlocked nebo locked, v pripade ze je unlocked tak nemas naladeny zadny kanal (tzn. jen sum) takze z chanel 1 prepnes dale na chanel 2 atd. dokud ti neskoci na locked, pak mas naladeny nejaky kanal....a nebo to jde jednoduseji, jeste nez zacnes ladit, pustis svuj program co normalne pouzivas v PC na TV, a pak je jedno jaky mas nastaveny ve VLC kanal, ale musis to pustit pred lazenim.. kdyz to pustis pri ladeni, pravdepodobne vyhodi chybu..je to treba zkouset nez to pochopis :D akorat to zere baterku jako svin, uz sam ten wifi modul zere baterku hafec a hlavne aby se to nehrizalo musi byt PSP taktle na 333mhz (to uz ten program dela sam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2007 A nejde to nejak aj bez tv karty??? alebo bez PSP? alebo bez wifi? alebo nejde to pohladat topic TV na PSP bez TVkarty? akurat je problem v tom ze SK a CZ TV su na uzemi CZ a SK blokovane jedine to skusit cez proxi a mam pocit ze to nepojde kvoli prenosovym rychlostam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemenT Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Jde to i na slima borci ? presneji na 3.60 ?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 A jde udelat i nak vic kanalu najednou a prepinat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 nie nejde ,da sa to s DScallerom ale tam je to zase bez zvuku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 fakt husty a když mám wifi ale né na svim pc a mám i tv kartu pujde mi to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.