matias9 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 pocujte ked pozeram TV cez vlc a nie cez TV tuner tak ako to mam spravit ? plss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 http://console-forum.cz/showthread.php?t=4562&page=5 -. bez TV karty, stremovani z netu a zaroven to streemujes do PSP, ale nejak to nikomu nechce jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 proc bych se mel doma divat na psp kdyz si muzu sednout k televizy :D spis by bylo lepsi aby se slo divat na televizi kdekoliv kde najdu wifi signal ale doma mi je televize na psp k nicemu (pokud nekdo doma nema televizi tak to potom je dobra vec:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurtak Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 De vam program spusti na 3.90 M33-3 ja to nerozjedu a to sem to pak skousel strkat i do Game150 ; Game370 (samozrejme jsem to zkousel i s puvodnim Game) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 proc bych se mel doma divat na psp kdyz si muzu sednout k televizy :D spis by bylo lepsi aby se slo divat na televizi kdekoliv kde najdu wifi signal ale doma mi je televize na psp k nicemu (pokud nekdo doma nema televizi tak to potom je dobra vec:D)no třeba k tomu že se můžeš dívat na záchodě :D nebo ve vaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 mam otazku pujde mi to podle tohoto navodu v psp bez nejaky tv karty v pc kdyz mam jenom wifinu? proste jestli mi staci wifi na to abych sustil tu TV v psp fw 4.01 m33-2 diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 je neco na slim?? asi ne co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 No,kdyz to zkousim tak mi to nenajde tv tuner... asi tim ze to mam prez USB... Vite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guffyy Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 prečo keď to chcem v PSP naštartovať tak mi napíše ,,The game could not be started.(8002014C),, ? čo s tým mám fw 5.00 m33-04 to mi na tom nepôjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 ty streamy jsou dead takže vám to nepůjde jedině si najít nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.