PEPÉ Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Mám nové psp slim, stahoval jsem si na kartu dema, po jedne mi v psp naskočila chyba ohledně karty memory stick, na tlačítka nereagovala, TAK JSEM VYNDAL BATERII a poté už nešlo zapnout.Prosím tedy o pomoc-radu co s tím. (reklamace ne). :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 tím že si vytáh baterii se nejspíš poškodoli nějaké soubory ve flash paměti PSP 1 ) flash přes pandoras battery 2 ) raklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Nejlepsi bude to zpravit pres pandoru jak psal tekken,zkus vyndat baterku a zapoj do psp nabijecku a zkus to zapnout,kdyz to nepujde zkus zapnout psp bez pametovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEPÉ Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Děkuju Vám, večer to zkusím teď nemám nabíječku (měl jsem slabou baterii, také možnost). Snad to pude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Pokud je slaba baterka treba 3% a vypnes psp nadoraz tak uz to nezapnes bez nabijecky,se to stava i me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEPÉ Odesláno Červen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2008 uff je v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PEPÉ
Mám nové psp slim, stahoval jsem si na kartu dema, po jedne mi v psp naskočila chyba ohledně karty memory stick, na tlačítka nereagovala, TAK JSEM VYNDAL BATERII a poté už nešlo zapnout.Prosím tedy o pomoc-radu co s tím. (reklamace ne). :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts