PEPÉ Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Mám nové psp slim, stahoval jsem si na kartu dema, po jedne mi v psp naskočila chyba ohledně karty memory stick, na tlačítka nereagovala, TAK JSEM VYNDAL BATERII a poté už nešlo zapnout.Prosím tedy o pomoc-radu co s tím. (reklamace ne). :cry:
0 tekken90 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 tím že si vytáh baterii se nejspíš poškodoli nějaké soubory ve flash paměti PSP 1 ) flash přes pandoras battery 2 ) raklamace
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Nejlepsi bude to zpravit pres pandoru jak psal tekken,zkus vyndat baterku a zapoj do psp nabijecku a zkus to zapnout,kdyz to nepujde zkus zapnout psp bez pametovky
0 PEPÉ Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Děkuju Vám, večer to zkusím teď nemám nabíječku (měl jsem slabou baterii, také možnost). Snad to pude.
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2008 Pokud je slaba baterka treba 3% a vypnes psp nadoraz tak uz to nezapnes bez nabijecky,se to stava i me...
Otázka
PEPÉ
Mám nové psp slim, stahoval jsem si na kartu dema, po jedne mi v psp naskočila chyba ohledně karty memory stick, na tlačítka nereagovala, TAK JSEM VYNDAL BATERII a poté už nešlo zapnout.Prosím tedy o pomoc-radu co s tím. (reklamace ne). :cry:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts