Karas12 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Půjde tohle do PSP? Memory Stick Pro DUO Ultra® II 4 GB http://www.az-elektro.cz/pametove-karty-memory-stick-duo/sandisk-memory-stick-pro-duo-ultra-ii-4-gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 PSP bere karty Memory Stick Pro Duo takže ANO .. ! :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 V manualu pro psp je napsane co je s psp kompatibilni tak se tam podivej;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 V manualu pro psp je napsane co je s psp kompatibilni tak se tam podivej;-) já si teperve PSP budu kupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 ANO. Tuto kartu mám a je to nejlepší karta co jsme měl doma. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 racooon Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Zdravim, tak jsem si koupil MS pro duo Sandisk Ultra II 4GB a kdyz ji vlozim do PSP, tak nefacha, dioda pro MS zablika, jako ze ji to nacita, ale potom zacne blikat porad a hlasi mi to, ze tam zadnej MS neni, nevite co s tim?:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 zkus naformátovat v pc první :) a pak když ti ji to vezme ještě formát v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Zdravim, tak jsem si koupil MS pro duo Sandisk Ultra II 4GB a kdyz ji vlozim do PSP, tak nefacha, dioda pro MS zablika, jako ze ji to nacita, ale potom zacne blikat porad a hlasi mi to, ze tam zadnej MS neni, nevite co s tim?:cry: ruzne formaty, pripadne reklamacka (karty, pokud jine karty PSP bere, v opacnem pripade reklamacka PSP ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karas12
Půjde tohle do PSP?
Memory Stick Pro DUO Ultra® II 4 GB
http://www.az-elektro.cz/pametove-karty-memory-stick-duo/sandisk-memory-stick-pro-duo-ultra-ii-4-gb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts