hombre_71 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Mám problém, v epizodě Heroes-Ep3-Jokers Turf, úplně na konci mám dostat bose v zeleným klobouku, ale on najednou zmizí a už se neukáže. Veškeré dveře jsou zavřené, jen ze stropu padají bomby a nic. Nevím jestli jsem někde dřív neudělal chybu, ale prostě mise nedokončená, neuložená. Napadlo mě jestli tam třeba někde není i chyba v programu. marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharick01 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Mám problém, v epizodě Heroes-Ep3-Jokers Turf, úplně na konci mám dostat bose v zeleným klobouku, ale on najednou zmizí a už se neukáže. Veškeré dveře jsou zavřené, jen ze stropu padají bomby a nic. Nevím jestli jsem někde dřív neudělal chybu, ale prostě mise nedokončená, neuložená. Napadlo mě jestli tam třeba někde není i chyba v programu.marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu znam reseni, rad poradim podivej se sem http://www.youtube.com/watch?v=zkUf-v1o_sQ&feature=related zhruba od 2:30 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 tohle video jsem už viděl, ale jde o to že po tom co ten Mad Hater zmizí, už se na tom balkóně neobjeví. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharick01 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 tohle video jsem už viděl, ale jde o to že po tom co ten Mad Hater zmizí, už se na tom balkóně neobjeví. :-( No takto je větši problem, nevim teda jak to obejit, jedina moznost asi je to tak nechat a hrad dalsi mise s tim ze hold se neda nic delat nebo nekomu rict o jeho savy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 lego batman je dobra hra ovšem kratka mělo by tam byt vice levelu a taky těžší uroven jinak je to nice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Jako ty lega sou porad stejny, ale porad dobry. Jakej je teda batman hra???Vcera jsem se juknul pres PSP na BATMAN DARK KNIGHT a fakt narez filmecek.Heath Ledger dostal toho oscara upe po pravu.Ale skoda ze umrel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Jako ty lega sou porad stejny, ale porad dobry. Jakej je teda batman hra???Vcera jsem se juknul pres PSP na BATMAN DARK KNIGHT a fakt narez filmecek.Heath Ledger dostal toho oscara upe po pravu.Ale skoda ze umrel :( v ty dobe kdys to psal jeste zadnyho oskara nedostal, max nominaci, jsi asi dost dobrej vestec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 mam demicko tehle hry a nejak moc me teda nechytla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 mam demicko tehle hry a nejak moc me teda nechytla No batman ani mna ale skus indiana jones ten je podla mna lepsi:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 No batman ani mna ale skus indiana jones ten je podla mna lepsi:bash: jj az pujde flashnout 3000vka tak si to stahnu a zahraju, ale utracet za zanr her, ktery me neberou fakt nebudu ) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 v ty dobe kdys to psal jeste zadnyho oskara nedostal, max nominaci, jsi asi dost dobrej vestec :D JJ já wim :D Toho Jokera hrál fakt suppa dobře. Podle mě je Batman/Indiana Jones/Star Wars (lego hry) sou úplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 JJ já wim :DToho Jokera hrál fakt suppa dobře. Podle mě je Batman/Indiana Jones/Star Wars (lego hry) sou úplně stejný. Jasne sou stejne ale přitom v každe hře de o neco jineho batman me zaujal hned protoze je to zatim jedina hra s timto titulem na psp.....jinak sem si ji jeste nestahl a ani se mi do toho nechce ale jednou si to určitě skusim zahrat......:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jezis vy tady resite jestly je indy lepsi nebo ne vemte si tohle je tema o batmanovi a ne:::ACH JO TO SOU PORAD STEJNY PRIBEHY aby ste se neposr++ dyt je to paneboze od stejnych tvurcu a za sebe rikam za BATMAN JE NEJ,,,,jo a bude lego harry potter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 OMG Harry Potter. Ty už taky nevědi co by měli dělat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.