Qver Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 reakce na starmena : a pak ze psp jako konzole konci- jinak bracha(9) hraje Agenta Clanka, Daxtera a driv i Ratcheta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Počítají se i vlastní děti?:-)Pokud ano, tak samozřejmě ano!:-) honzíku honzíku :D že se nestydíš .D btw: nemám nikoho :D chtěl bych to naučit přítelkyni ale ona je proti tomu, takže asi nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 já mám staršího bráchu a ho ted učí naruto 1 a 2 ale je to snim bída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 já to mí ségře vůbec nedam do rukou ještě by to zníčila a já už nych si vůbec nezahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 já to mí ségře vůbec nedam do rukou ještě by to zníčila a já už nych si vůbec nezahrál to už je jasná závislost :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
webster135 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Moje sestra nehraje i kdyz sem jí to učil tak je naprosto nemožná. Ale babička si občas zajede NFS Carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 hh mam 3 bratov 23 25 28 ročnych :wohow:seci odstahovani ale viem čo hraju... 23 pari secko co ja a na PSPčku stale NBA 08 fkuse mi to čorne... 25 si tam hraje doma Colin McRally a ten 28 stareho Raptora s DOSu :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Září 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2008 Ja je neucim pac by si to odemne furt braly , coz je fakt otrava kdyz furt musim nabijet baterku ,tak ze nesahat na psp !! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 já neučím nikoho ale kdyz jsem vzal psp poprve do skoly a hral tak kazdy na me cumel :-D a asi vite ak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazenska_veverka Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Segra posuzuje hry podle brutality...čím víc krve-tím lepší hra...jistě chápete, jak si oblíbila God of War nebo GTA...mimochodem, je jí deset... :) P.S.:nechám ji jen proto, že jsem odpůrce názoru, že hry děti kazí...jinak bych jí to asi nepujčil...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Tak moje sestra ( 10 let ) paří naruta :) a GTA. Starší sestra 22 let nehraje :) a jinak pari sestrenice tej je 5 let a pari jak das tony hawk p8 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Já ho to neučim :dozey: Naučil se to sám :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Neučím, bratrovi jsou 3 a myslí, že je bůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 mě s učením pařit mladší sestru došly nervy............... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 s bratrancem paříme flatouta nebo SSX.Nic jinýho ho nebaví.Neni to žadnej samouk takze mam nervy věčně v kyblíku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 moje 6 leta sestra pari WipeOut (vetsinou zkonci jako vrak :D ) a jinak padzime GTA-LCS to bavi nas oba ! Nekonecna hra ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 7letej bratranek dohrano cod1,2,4 na stredni obtiznost... :D (ted nevim estli na sebe muzu bejt pysnej nebo se za sebe stydet :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Říjen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2008 no já už hlavně nupujčuju sestřě po tom co jí spadlo psp nazem stranou co je ms a 4gb ms byla v pr*eli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Ségra 12 let okamžitě po rozbalení zabavila naštěstí zakročila máma . Ale pozděj po mě ségra chtěla Simy :( ok dal jsem jí je tam .... jak jsem očekával už jí to nebaví takže má simy pryč a já jsem volnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor6 Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Heh:cheesygrin: no ja mam sourozencu až až(6) ale jen dva mladší.....psp mam sotva 2tydny az uz sem maleho brachu(6let) naucil NFS Carbona:-) teda vali pekne a kdybyste videli ten vyraz ve tvari:-D jinak mladsi sestra(9let) chvilku hrala burnout dominatr ale to sem hnedka smazal ..ted tam mam locoroco ale to se mi dari pred ni skryvat:cheesygrin::cheesygrin:..jinak starší bratr(16) paří všechno co tam mám a vubec mi to nevraci..vzdycky si nahrqavam hry on mi to vytrhne z usb a pari dokud se na nej nenastvu :D..dalsi starsi bracha rika ze tam sou hry graficky jak na mobil(ale po tom co sem mu ukazal medala, GTA a Diablo zmenil nazor) ostatni sourozenci o tom ani nevi zeho mam(nastesti:cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiXel009 Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 No kdyz sem mnel prvni psp ktery ted uz nen i tak sem nechaval brachu obcas parit :bash: ale ted si budu kupovat novy a jestli mi na nej nekdo sahne bez dovoleni tak prijde o ruce 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 ´ja mam sestru a ta se zatim zmohla na eyetoy ale to je na ps2 ¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOINTBOY Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 SOUROZENCE né páč žádný nemám.... ale mladá ta si to dost dává !!! NFS undergr. rival. už má skoro dojetý .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 :-D můj brácha to nepotřebuje učit celkem to zvládá sám :-D nejradsi má tekkena a gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yerk_ Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 mam 5brachu a 4z nich aktivne hrajou na PC.nejmladsi 8let hraje zatim jen wowko:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.