kresh Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 mam mladsi sestru a tyto ratsi nepucuju.stacilo ze mi nedavno pos*ala pc 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 bracha mi furt bere PSP a hraje i na me PS3 a je tam na tom o hodne vic nez ja .....tak jsem se rozhodl mu koupit PSP k vanocum a rodice mu koupi 8gb kartu...chtel jsem mu koupit Wiicko ,ale PSP je levnejsi ... Jo a muj bratr me porazi ve FIFE ale v NHL mu dam .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Kdybych měla mladšího sourozence, tak ho asi pařit učím :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzi Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Tak sourozenci je 30,takže tam nic,ale dcera - 5let kdyby mohla tak hraje pořád, z pochopitelných důvodů ji musíme brzdit, za prvé si chceme taky zahrát,že :psp: a taky nooo...nic se nemá přehánět.. Nicméně nejraději má Ratatouille, Cars, LocoRoco, Luxor, Shrek crash, Everybody Golf2. I když ten Ratatouille je pro nic tak do 40% pak už je to docela těžké.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Můj sourozenecký status: Sestra - 36 let Brácha - 23 let Brácha - 3 roky Uznejte, že nemam nikoho moc co učit. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 Ja mel kdysi PSone a od toho, co jsem ho mel (asi 4 roky zpet) se brachovi (v te dobe mu byly 4) silene libil. Nic mu na tom neslo, treba v zavodech jezdil jenom podel zdi, u Tekkena mackal vsechno atd. Uz asi pul roku ho ma a v motorkach si to dava uz i v uzkych ulickach bez tuknuti, v Tekkenovi me i sem tam da jedno kolo a tak.. Je na tom zavislej a hraje dobre.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Prosinec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2008 jelikoz mam mladsi sestru (16 let) tak s ni ani nestravim doma tolik casu ne ze bych ani treba nechtel (i kdyz nejak nechci :D) ale i protoze je na intru a jinak obcas na psp neco zaparila terba loco roco ji bavilo a takove ty kravinky a hlavne pak jeste ty nejvetsi kraviny co na to treba vysli hlavne skakacky a takove tak ale zas tak casto na nem nehravala a pak uz od ty doby tak priblizne mozna pul roku na psp ani nesahla a ted ani chvily aj na nej nesahnu protoze sem ho pujcil kamosovi kvuli netu a icq protoze mu nejede notes :) ale jinak na psp tak denne nahraju mozna pul hodinky i kdyz neni ci hrat nekdy se na tom tak seknu ze hraju treba i 3 az 4 hodiny ale to je fakt vyjmecne ze se u te hry hriznu a nebo je nuda :D a nebo obcas ve skole parim jinak tam uz se to radsi snazim nenosit kazdy chce hrat vic jak ja uz me to stve :D a tak jinak premejslim o PS3 ze bych si pak udelal nejakej povanocni nebo ponovorocni darek :D uvidim :D:) protoze PSP na nej uz nevychazeji takove hry v takove kvalite a tolik her co predtim takze neni co delat skoro jen fakt na cesty kdyz je nuda nebo podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 no sourozence nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Včera jsem PSP půjčil svému 2,5 ročnímu bratrovi dal sem mu tam NFS Carbon Own the City a pomalejsi auto dostal sem ho někam kde nejsou policajti a predal sem mu to docela mu to šlo.Sice to bylo to bouráni ale behem tech 2-3 hodin uz umel pouzivat spatecku brzdu a nitro(Ktere sice věčně neměl :roll:)sem tam nějakou zatáčku vybralk a na jeho věk sem fakt čuměl jak si to daval.Takže doufam že jakmile budu mit nove hry třeba loco roco že to dohraje na jeho věk fakt super víkon a swem rád že ho mohu zasvětit do toho světa her.:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 tata si obcas dal box(holyfield .vs. ali) ae moc mu to neslo a bracha obcas gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Takze mam brachu 6 let.. dohral uz cod2 hraje i po netu :D Sice tam dostava a nervujese ale nato ze mu je 6 bomba.. JInak v tom cod2 sem mu nekdy radil co delat ale stejne borec :) Bude to UBERMEGAGIGA MASTER :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
truXik Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Ja mam brasku 10.let stareho a spolu parime pspcka. V GTA mne vzdy porazi. :) :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 tak moje starsi segra fara tekken dark resscuration :D:D a je v tom lepsi nez ja :D:D fara tak 3 hodky denne :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 bratránkovi je sou myslim 4 a tekkena valí dost brutálně.. páč jak má malý ručky tak do tlačítek plácá celou dlaní a dává si komba co sem v tekkenovi ještě neviděl :) jinak ještě hrál GTA LCS a tam mu to nešlo.. dědovi si stěžoval , že furt padá do vody :D jinak bratry mam starší.. ti hrajou normálně a mladší taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 no bratrancovi to obcas pucin ale on je tele furt mu to pada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 jednou jsem ukazal sve sestre LocoRoco a od te doby jsem psp nevidel :D do te doby nez to cele projela :) a ted me zase otravuje at stahnu LocoRoco2.... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nwanko Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Já mám 4letou segru, pucil jsem ji to aby si zahrala FIFU 09 na nejnižší obtížnost. Ve 30. minutě dala gola a pak jí to přestalo bavit, tak jsem chtel dohrat poločas ale misto toho abych vedení zvysil tak jsem dostal gola...Takže moje 4-leta segra paří líp na PSP než já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 mam taky pat pribuznech co strkaj uz 3 letejm detem PSP do ruky a nestaci se pak divit jejich psychyckymu stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 muj malej bracha na psp este nehral ale na ps2 tam teda vali na to ze je mu 5 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 ja mam osmi letou segru a te ukažu v psp tak maximalne nejake obrazky ale to je tak vsechno:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 páč jak má malý ručky tak do tlačítek plácá celou dlaní a dává si komba co sem v tekkenovi ještě neviděl :) :lol: lol :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 muj 11-letej bratr ma svuj PC, a svoje PSP,a mackame furt neco proti sobe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alon88 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 segra hraje ape academy2 a loco roco je ji 9let mam problem si uz na psp zaparit :wohow: porad pari:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 sem si teď pořídil Nintendo DS lite a nemužu jí odtrhnout od těch pejsků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Tak muj bracha teda ted ty auta ma fakt rad (NFS Carbon) docela mu to de hraje sam od sebe a zaklady umi ale stejne je tam porad to jezdeni a narazeni se stenou:roll:;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.