IceTower Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 my sestre je 13 a pari resistance retribution multiplayer a skoli si tekkena.Na pc je nejvic skilla v csku.Dost vostra a luxusne se na pronajmu psp vydelava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Tak já mam segru (10) a dokonce začala pařit sama :lol: Nejdřív hrála takový ty co jsou ve Windowsu, ale ted už normálně dává NFS: Underground 2, Carbon, CoD... jo a taky má GB Color :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorobot Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 nevite jestli bude mit psp stejnou grafiku jako psp 2004 nebo bude mit lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x07marej Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 nevite jestli bude mit psp stejnou grafiku jako psp 2004 nebo bude mit lepsi? Co to sem pletes voe?!? A stejne nechapu co resis?:roll: Ja jsem nejmladsi tak nikoho ucit ani nemuzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Na psp segru neucim vzdy ji to pucim uz se spustenou rou(radsi) vzdy ale raje tekkena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Segre je 20 a moc ji PSPecko nebaví, ale muj táta ten paří hlavne need for speed carbon a undercover. Občas i midnight club 4, hlavne autové hry, ale neodmítne fifu 09, je to desnej samouk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Nguyen Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 xD muůj brácha (8) paří na mém PSPéčku hraje tam pokémony xD on je do těch pokémonů uplnej blázen xD jo a můj kamarád taky má bráchu (3) a ten už umí pařit na počítači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 muj bracha prevazne pari na pc (je mu 5)a k PSP ho nepustim to bych ho musel zabit kdyby se ho dotkl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemik379 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 ja když přijdu k bratrankovy kterymu je 6 a pomalu bych se od nej moch učit co předvadí na PS3 ale k pc nebo k PSP bych ho nepustil bojim bojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 jé :dozey: mě stačí ten pišiškvor kterymu je 11 a hned je u všeho hrozně naštvanej, příklad (tekken-macka vsechno ale aby si nechal neco vysvetlit ani prt, ssx-dojede do cile posledni tak do vseho mlatí), proto nemam ani nervy mu dělat něco na PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klavesak Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Mladší sourozence nemám :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Heh, můj bratr 30 :D toho moc neučím..ten učil mě na Play Stationu 1 ... ale jeho cera 12 hraje ráda skákačky -> Žabka kuňkalka , no a sestřenka má 3 měsíčního syna tak až bude mít aspon 5 tak už to bude :D GTA 5 atp.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 muj 2,5 lety bratr hraje nhl07 jezdi joisticem a pořád jen střílí to když jsem hral nhl chtěl psp pujčit bal jsem se docela o něj uz mi rozbil mobil ale byl k němu hodně opatrný až jsem se divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 LoL já jednou hrál s 6ti letou sestrou na Playstation 2 Tony Hawk's Underground a nastavil jsem to na body a na 2 minuty =D ona skončila s 2000 bodů a já 5 000 000 =DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 no tak trocha učím :) :) takto u nás vyzerá Ad-Hoc hranie, keď nemám psp v ruke je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 mladsiho brachu nemam a kdyby jo tak at si klidne zahraje.. :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Sestra ve 4 řech dohrála Loco Roco 1 i 2 a teď se mnou hraj (5 let)Skate 2 Half of meat a občas mě poráží (to padání jí jde), jinak až budu mít k PS3 2. ovladač tak budeme pařit LBP.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Moje 8 leta sestra pari gta kazdej den:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Můj brácha se mnou paří už neuvěřitelných 25 let. Teď pokračuji s dcerou 12 let. Úspěšně zdolává jednu hru po druhé - nejčastěji na Nintendo Wii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.