Rash182 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 taky nechapu.. ja sem moc spokojenej. A jak uz sem tady psal tak 82 LCD me u kamosa prislo jak normalni monitor (ja mam 94" plazmu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SWITCH Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 "chci aby měla: full HD rozlišení (1920x1080) aspon 40 palcu max 8ms odezvu HDMI SCART AV čtečka karet usb pouziti jako monitor prosim jestli existuje pristroj kterej by to splnoval :thx:" Jestli máš zájem o opravdovou kvalitu bez kompromisů ,tak jedině plasmu Panasonic řady G. http://panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAC_4867 Slibují o polovinu nižší spotřebu a reálný kontrast 40 000. Né náhodou vyhrála řada G10 na letošním veletrhu elektroniky CES 2009 cenu za nej FULL HDTV.Cena zatim nejde pod 32 000,-Kč ,holt je to novinka. http://www.e-elektra.cz/category/elektronika-plazmove-televize/product-18910/panasonic-tx-p42g10e-tx-p-42-g10-e-neopdp-televizo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumir1993 Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 určitě si kup Full HD od Sony. Lidske oko dokáže zaznamenat odezvu maximalně za 5m/s. Takže to nehraje roli. Ale zaměř se na vstupní konektor (HDMI je nejlepší). sice sou troch dražsí ale stojí to fakt za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 obraz se mi libi skoro od vsech LCD a PLASem od firmy SAMSUNG ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 podle zkušeností ve firmě a testů vycházejí "obecně" nejlépe značky LG,Panasonic a poté samsung...Sony určitě nebrat...Za ty peníze rozhodně nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Calder Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Zdravím =). Myslím že je to celkem jasné, chtěl bych vědět jaká 32 palcová(82cm)LCD tv je nejlepší do cca. +/- 15 000 hlavně pro PS3. Jelikož mám nějaké ty peníze a chci telku i do pokoje =)) Předem děkuji za odpovědi a snad tu najdu tu pravou TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 no já si chci koupit tuhle LG-32LG6000, myslím si, že není zase tak špatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HYPERAKTIV Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 čau má někdo tv sony ? potřebuju poradit jak nastavit PS3 aby mi po zadaní v telece ,, vyhledat new zařízení HDMI" našla PS3 , mě nenajde píše zkontrolujte nastavení PS3 a ja nevím kde to najít díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bludi Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 no já si chci koupit tuhle LG-32LG6000, myslím si, že není zase tak špatná Mám většího bratříčka 42LG6100 a obraz jak víno. Menu krásně přehledné a jednoduché. Jen ten zvuk, nestojí za nic, ale co by člověk mohl očekávat od zabudovaných repráčků. Nějaké vhodné dom.kino to pořeší.. Jen bych doporučil dát bacha na výběr HDMI kabelu. Koupil jsem v CZC levnější za asi 300 CZK, psali u něj, že by měl zvládat 1080p, ale v 3m délce nezvládl. Vyřešil to až kabel BANDRIDGE, který byl označen jako 1080p certified.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kain12 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 ma nekdo tuto tv http://www.sony.cz/product/t32-w-series/kdl-40w5500 poradte jestli mam do ni jit :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 ma ji muj bracha je fakt super a hdmi když tam máš ps3 tak nádhera hlavně BR filmy doporučuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Mám doma LG posílám odkaz. Nechci kvůli PS3 kupovat jinou. http://www.smartelektro.cz/televizor-lg-32lg3000-lcd-p-242.html Dík za radu.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Určitě,nevim proč by neměla stačit :) I na HD ready se hraje suprově,hlavně když to není CRT s nějakym rozlišením 800x600 co měly.Ano,je lepší full HD,ale podle mě bohatě stačí HD ready.Jinak televizka v pohodě,vypadá pěkně,parametry má taky pěkný.Takže OK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xploded Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Určitě,nevim proč by neměla stačit :)I na HD ready se hraje suprově,hlavně když to není CRT s nějakym rozlišením 800x600 co měly.Ano,je lepší full HD,ale podle mě bohatě stačí HD ready.Jinak televizka v pohodě,vypadá pěkně,parametry má taky pěkný.Takže OK ;) Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.mates Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Jakou by jste mi doporučil tv-lcd k ps3. Cenově nejlépe do 11 000,- Je hodně znatelný rozdíl mezi hd ready a full hd? jestli se vyplatí investovat ještě o těch pár tisíc víc, nebo je herní zážitek na hd ready i tak výborný? Nejvíc uvažuji asi nad LG 32LH2000. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 http://internetelektro.inshop.cz/elektronika/televizory/lcdtv/lcdtvuhl.vetsinez29/32lh3000fullhdlcdtvlg[35028032-Fa] co tuhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.mates Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 neo.a: nakonec zjišťuju, že by mi stačilo něco o pár palců menší... co tohle? je to sice monitor, ale taky full hd. http://www.alza.cz/lg-flatron-m2794dp-pz-d134481.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITH65 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Nedávno jsem tohle řešil se známim kterej dělá v oblsti elektroniky nějakej ten pátek a k PS3 mi doporučil televizi samsung le40a656 řekl jsem mu že chci tv do 20000 je to full hd a 102cm a je v pohodě taky říkal že nejlepší značky lcd jsou sony a samsung a nejhorší LG a Philips mimochodem už cenově spadla někam k 17 000 takže fakt good no o plazmi bych nejevil moc velkej zájem pokud nemáte na tv tak 30 000 nebo holt počkat až budou dostupnější oled tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Jezisi kriste uz me zacina stvat jak porad slysim ze nejhorsi znacka je LG :roll: Co to je za dementni nazor tohleto? Kdyby to tak bylo tak to asi neni jedna z nejprodavanejsich televizi na trhu. Fakt ne tohleto. Ja mam taky znamy ktery se vyznaj v LCD a ty tvrdej pravej opak. A nejlepsi Sony? Neznam nikoho kdo ma Sony, tech je fakt par, dost lidi tady ma prave Samsung kterej je opravdu skvelej a nebo LG. To s tou LG je stejna blbost 22'' LCD s FULL HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Chtěl jsem se zeptat.. na playcentrum.cz píšou, že aby šla PS3 na LCD televizi, musí LCD podporovat HDCP. Nikde v parametrech televize to nemám, mám tam jen že je to Full HD, 1080p a má to 3x HDMI.. to HDCP by to mělo podporovat ne? Díky za odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 To platí pro LCD monitory ne TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 http://www.originalky.cz/store/goods-21936-samsung-23-lcd-tv-2333hd-5ms-100001-2xhdmi-dvi-dsub-repro-mpeg-4-tuner.html tahle je slušná kvalita je rovná ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcik Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Ja si chci teda taky kupovat novou LCD televizi a jakou znacku by jste mi teda doporucili nejlepe TV tak aby byla do 16000 diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cfrdman Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 Ty vole, ty jsi fakt dement. Poznáš vůbec, kde máš klávesnici a myš? A jak poznam že TV má scart???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ja si chci teda taky kupovat novou LCD televizi a jakou znacku by jste mi teda doporucili nejlepe TV tak aby byla do 16000diky za odpovedi Za 16k bych radši koupil plazmu od Panáka.LCDčka v této ceně nestojí za moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.