trezzor Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Rozlisenie je HD Ready 1366x768, neviem ako to bude s kontrastom a odozvou. Zalezi, za aku cenu to LCD kupis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pettul1468625143 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Asi takhle..darovanému koni na zuby nehleď. Jinak je to už skoro 4 roky (ne-li) víc stará TV, takže co myslíš, že to bude za kvalitu? Kvalita bude asi zastralá...Ja vim že vás stim otravuju protože TV k herní konzoli kupuji poprvé...:) Proto nevim..Jestli kontrast, Frekvence, uhlopřička, je dobrý pro hraní + film (někdy připojim Notebook) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Uhlopriecka zavisi od vzdialenosti pozerania. Treba upresnit aj sumu, v ktorej sa chces pohybovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Dobry je za 3. A na trojku si myslim poslouzi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pettul1468625143 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Uhlopriecka zavisi od vzdialenosti pozerania. Treba upresnit aj sumu, v ktorej sa chces pohybovat. To já vim....Správně by měl by být člověk min. 2 x uhlopříčka (třeba 82 televize x 2=164 cm od TV...ale :D záleží jak kdo má oči a jak komu to vyhovuje) P.S. Jinak koukám tady natu: http://www.alza.cz/37-lg-37ld450-d162055.htm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Čau poradte mi nejakou TV do 5000 ... nejakou 22 palcu a vic . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2010 Potřeboval bych poradit jakou tv k ps3 nějakou full hd 40 palců napište link díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Taky bych chtěl radu jakou LED LCD TV max 40" do 20K ... preferoval bych značky SONY , Philips , Samsung a možná i LG ... idealně doporučení z vlastní zkušenosti ... vzdálenost od Gauče max je 1m 50cm ... tak co by jste doporučily ... Jo a bez 3D pro mě je tozbytečnost tedka investovat do 3D s brýlemi koupím za pár let pořádný 3D ... díky za rady ...Malem bych zapoměl muže nebo měly by být FULL HD ale není to priorita , Hlavně musí mít technologii LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Já mam Taurs klasicka telka z velkým obratem a peknou kvalitou na to že je to klasika. žadne HDMI atd prost scart nebo 3kolikač :) a sem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Já mam Taurs klasicka telka z velkým obratem a peknou kvalitou na to že je to klasika. žadne HDMI atd prost scart nebo 3kolikač :) a sem spokojen A do pr*ele !!! Cinch?Scart? + HD Xbox360 = bandita! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 jinak SAMSUNG/SAMSUNG/SAMSUNG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillip47 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 čau, na jednom z obchodů, které vám dovollí nakupovat z USA obchodů jsem naše Samsung 3D LED UN55C7000 za dobrou cenu, chtěl bych si ji koupit ale vrtá mi hlavou, jestli mi to bude fungovat u mého EU PS3... EU 3D televize mají totiž trošku jiné hz..... Když je v USA 240hz, u nás v EU je 200hz... Bude mi to fungovat? Předtím neš odpovíte, se mě neptejte prosím na otázka jako: ,,A hele a kde si to sehnal?! Amazon neodesíla do EU!!!!" Děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Takže čau. Já osobně doporučuji FULL HD TELEVIZI Panasonic Viera.Sice to není LED ale ta se na hraní nedoporučuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillip47 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Nemá někdo zkušenosti s tím, jestli mi bude fungovat USA 3D TV s EU PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillip47 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Takže čau. Já osobně doporučuji FULL HD TELEVIZI Panasonic Viera.Sice to není LED ale ta se na hraní nedoporučuje Neptal jsem se co doporučuješ, jen jestli mi to bude fungovat(jestli o tom někdo z vás víte)... A PLAZMY nejsou doporučované k hraní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Vies dobre, ze v USA je NTSC system a v Europe PAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillip47 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Takze mi to nebude fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phillip47 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Myslel jsem že stímhle PAL a NTSC nemá nic společného.... US PS3 fungují na EU TV ale nevím jestli na 3D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter94 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Hoj rad bych si koupil ps3 ale nevim jak mi to bude vypadat na tv ? poradte prossim dik : mam tuto lcd tv SHARP HD TV a HDMI vstup : viz . http://www.levneelektro.cz/p73298-televizory-sharp-lc-22dv200e , rad bych vedel jestly to ma cenu kupovat? dik za odpoved ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Samsung UE40C6000 ....... víc netřeba dodávat.... dost mě dostala... pokud se dobře našteluje, pak je obraz jako víno.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter94 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Hoj rad bych si koupil ps3 ale nevim jak mi to bude vypadat na tv ? poradte prossim dik : mam tuto lcd tv SHARP HD TV a HDMI vstup : viz . http://www.levneelektro.cz/p73298-te...rp-lc-22dv200e , rad bych vedel jestly to ma cenu kupovat? dik za odpoved ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Hoj rad bych si koupil ps3 ale nevim jak mi to bude vypadat na tv ? poradte prossim dik : mam tuto lcd tv SHARP HD TV a HDMI vstup : viz . http://www.levneelektro.cz/p73298-te...rp-lc-22dv200e , rad bych vedel jestly to ma cenu kupovat? dik za odpoved ? Ako by to malo vypadat? ved to nie je CRT, ale HDTV!!! Nechapem tu take otazky! Skor ide o uhlopriecku, pri ktorej by si mal sediet najviac tak na 1 meter :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Ahoj lidi budu si kupovat televizi k PS 3, ale je moc velký výběr televizí, tak potřebuju poradit. Mám cca 15 000 Kč na televizi, bude převážně na hraní a občas na filmy, jako TV ji moc nevyužiji. Přemýšlím jestli bude lepší 40´LCD nebo 32´LED. Preferuju spíš samsung, ale jiným značkám se nebráním. Cenově u těchto značek jsem si vybral pár TV jako favority. Klidně poraďte i lepší TV. Na hraní je potřeba větší obnovovací frekvence, kontrast, menší odezva,....? Samsung LE40C650 (LCD) Samsung UE32C5000 (LED) + HDMI kabel si chci kupovat(samozdřejmě zlacený). Je jedno jaký jsi koupím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 pánove nevím proč všichni preferujete LCD televize že sou nejlepší ke hrám. z mých skušeností opak je pravdou u plazy není odezva panelu nejsou tudíž rozmazané pohyby tzv duchy a u 3D lcd je to svinsky vidět a to nemluvím že u lcd se mění obraz podle toho z jakého uhlu se na něj dívate ja preferuju jedině plazmu, kdo vyskouší už nechce jinak jakákoliv obyčejná plazma je vždy lepši než super LCD muže mít aji deset barev a bude stát za .... viz Quatronic . Doporučuju panasonic TX-P42S20E (ES) rozumná cena 13000-14500kč dle obchodu a nebo 3DTV panasonic TX-P42G20 (má přehravani MKV I 3D MKV z externiho hdd vezme přes dokovačku i 2TB HDD) cena bez brýli 22000-25000kč dle obchodu, nebo potom libovolnou TV panasonic DLP řady "G" a pro fajnšmekry řadu "VT" a odpadnou problémy s obnovovací frekvencí , kontrastem. U řady G je kontrast 5 000 000:1 a u S je tuším 2 000 000:1 a odezva se nemusí řešit vůbec protože žádna není u řady S je průměrna spotřeba 117W a maximálka 275W při celém bílem panelu. a HDMI kabel si vem značku HAMA 1.3c nej cena poměru ke kvalitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Souhlasím že plazmy jsou teď v pohodě. Kamarád má u PS3 Panasonic TX-P42G20 a paráda. Teď jsi ji koupil i bratr. Cena 17800Kč. Osobně mám doma LCD od LG (Full HD, 50Hz) hrávám NHL 11 a žádné duchy nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.