Typan Cz Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tyvole me to nebere ani avi ani wmv, zkusim stahnout jeste mp4 ale sem si udelal ve windows movie makeru video, neveme ho to. to video sem si upnul na youtubko, stahnul v jinym formatu, nefuguje to dpc. nejaka rada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aseus Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 caw lidi.. mam probvlem... vsechno co sem ztáhnul jede libove.. už sem si udelal 2 gamebooty.. ale v obou se mi neco nezdá.. u obou jsem musel soubor wav z videa konvertovat.. neco nesedelo.. ale nakonec jsem to prekonvertoval .. a pri vlozeni do UmdStreamComposer mi to nepsalo žádnou chybu.. tak jsem to bral jako že klape vše OK...ale při konečnem dodeláni ...pmf.. vsechno v pohode... ale když jsem to dal do psp tak jsem si nejřív prodloužil protože se mi to vipnulo tak v pulce ... po prodložení videa nastává problém... video se mi zdá že o něco rychlejší než zvuk... neví někdo čím to je??... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aseus Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 ... video je docela o dost rychlejší..:D:Dasi tak o sekundu...možná o pul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 me to delalo taky, protoze to video melo jinej framerate nez sem portreboval, tak sem si vzal jinej zvuk a vlozil sem ho tam a orizl tak, aby to jelo OK, a jelo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aseus Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 to je dobrý no.. ale já si zrovna vibral video.. kde se mi to líbí ten zvuk ..a je asi nenahraditelnej.... .. zcekni to ... fak se mi líbí jak superman zešílí... ale mrzí me trochu že při konvertování z flv.. když to stáhnu z youtube.. následne do avi.. aby to přečetl windovs movie maker...následne zpátky do avi aby to přečetl ten program na ty gamebooty... že to strácí kvalitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 ja to delam asi 4krat rychlejc, ale budiz. je mozny, ze kdyz to nestahnu v plnej kvalite, ze ten zvuk pude normalne, ale nerucim za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaReCZeK1468625147 Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 Čau lidi nestane se náhodou brick nebo co bych musel udélat aby se stal abych věďěl že to nemám dělat zatím dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2010 kdyz budes postupovat podle navodu tak se zadnej brick nestane, ale MUSIS MIT PLNE HACKNUTELNOU DESKU, jinak to nedelej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaReCZeK1468625147 Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Mám flash 5.03 GEN-C(FULL) pude to? Napiš my prosím návod víš o tom hodně já mám PSP nový a nechcu ho pokazit mám 2 návody jeden dyž sse v menu PSP ja je tam muzika atd. tak dát slect a tam to nastavit- PRVNÍ VERZE DRUHÁ VERZE- když zapínám PSP dřžet R a tam to udělat napiš my to prosím budu vděčnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 píšeš nesmysly. gameboot na 5.03 GEN-C se dá dát, ale přes jednu aplikaci, ale ta aplikace dokáže vyměnit jen soubor gamebootu, nedokáže vyměnit soubor s délkou gamebootu, takže to může bejt dlouhý max 2.5 sekundy, jinak se to video samotný vyrábí přesně podle tohohle návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Ahoj. rozjede se i ten gameboot na psp 3000 s ofw 6.20. meboli. mužu to do toho psp nějak dostat i když nemam cfw?? PLS odpovězte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 ne, nemůžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 ne nepujde doporučuju přečíst topic pro začátečníky a CFW na ofw 6.20 neni,jenom HBL exploit ale ten jenom spustí homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 a nějak přes počitač nebo special Hb aplikace na flash 0,1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 omfg NE !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 lol more se hnet neposer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Stačilo jenom vědět, že na PSP, který nemají prolomený šifrování (2000 s TA-88v3, 3000 a GO) se nesmí zasahovat do flash paměti PSP. V tom případě možnost ukládat gameboot do f0:/vsh/resources padá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 jak nesmí?? Spíš nemůže nejde to ne? A <^KeNnY^> ty jsi baba?? jestli jo tak sexi foto ale bůh vý jestli neni stažene z netu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 nesmí, OFW tě prostě nepustí do f0 btw on neni baba omg, ty ja taky nejsem assassin.... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 no jo škoda že nejsme assasini :D ok ok ale měl jsem program HB ktery mi umožnoval se podívat do flash1,2 a do všech ssloek co je v psp :D přes to by to nešlo? už nvm jak se to menuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 a ten si spoustel pres co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 normal přes HBL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 ale podle me se ti brickne PSPcko, pac i na Chickhenu + GEN (prometheus) na to byl potreba program, kdyby se dalo normalne otevrit f0 a prdnout to tam, tak by se to tak delalo, a nebyl by zapotrebi program :) takze jestli mas rad svoje PSP, nech si pro jistotu origos gameboot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 :( ahaaa ok no :D škoda :D tak až si kupim dalí psp tak se zase ozvu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catlter Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 a je to jedno na jakou je to verzi cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.