grosi Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Zdravím, vím že je toto sekce WII, ale předpokládám že plno z vás mělo předtím gamecube. Oč jde ? Syn dostal od své sestry gamecube, je to uplně nové, potřebuji radu jak natom zprovoznit založní kopie. Projel jsem net a našel jen jak to vypalit, ovšem dřive než se do toho pustím budu rád za každé info. Díky předem všem za odpověď...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Modchip QOOB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 bych se do toho u gamecube vubec nepoustel... musis sehnat modchip, a jinej kryt na GC protoze dvouvrstvy maly DVD asi nesezenes, tak bys to musel palit na velky DVD a ty do GC nenacpes... navic v dnesni dobe bude problem i se stahovanim x let starejch her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 bych se do toho u gamecube vubec nepoustel... musis sehnat modchip, a jinej kryt na GC protoze dvouvrstvy maly DVD asi nesezenes, tak bys to musel palit na velky DVD a ty do GC nenacpes... navic v dnesni dobe bude problem i se stahovanim x let starejch her... mas icq a trosku casu name? ja mam 198920021-opraveno predtim spatne vlozeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Červen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Pročetl jsem net a mělo by to chodit i bez modchipu údajně, prý se jen to ISO musí upravit v emulatoru DOLPHIN. JEstli ktomu máte nějaké zkušenosti prosím podělte se děkuji všem předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 tohle by me taky zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 takže v dolphinu? to je jen emulátor a hrát max přes něj, co se týče modchipu jak říká mootooo má pravdu, akorát tohle dělá hodně málo lidí....navíc spoiuštění her další problém doporučuji buď kupovat origa nebo gc prodat, koupit wii očipovat a hrát gc hry na něm......věř mi že gc asi čipnutý nebudeš mít...já měl gc chtěl jsem modčip a ani jsem nenašel nikoho kdo tohle dělá....je to běh na dlouhou trať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 takže v dolphinu? to je jen emulátor a hrát max přes něj, co se týče modchipu jak říká mootooo má pravdu, akorát tohle dělá hodně málo lidí....navíc spoiuštění her další problém doporučuji buď kupovat origa nebo gc prodat, koupit wii očipovat a hrát gc hry na něm......věř mi že gc asi čipnutý nebudeš mít...já měl gc chtěl jsem modčip a ani jsem nenašel nikoho kdo tohle dělá....je to běh na dlouhou trať ja to chipuji ted uz bez problemu. nasel jsem si zdroj na chipy, takze pokud nekdo bude mit zajem muze se ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NEXXX Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Chci se zeptat jakÝ pouŽÍvÁŠ chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Vlastním očipovaný Gamecube a k tomu hooooooodně GC her, kdyby někdo měl zájem, tak se můžeme domluvit, mám XBOX360 a GC už nevyužívám. Kdyžtak soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frida007 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Vim ze uz to je davno,ale prece jen se zeptam nemas jeste na prodej ten gamecube s tim chipem.Predem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 GC stále vlastním...PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 laploid Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 (upraveno) Ahoj, sehnal jsem a koupil synovi z nostalgie načipovaný GAMECUBE. Mám k tomu i pár vypálených her na mini-DVD.ALE!!! Snažím se sehnat pecky jako zelda-wind waker,Metroid atd... a když seženu ISO verzi,která běhá na PC v emulátoru dolphin,tak po vypálení na mini-DVD(v pohodě se tam na velikost GChry vejdou) tak mi v GC prostě nejdou spustit.Poradíte mi někdo JAKÝM ZPUSOBEM a v jakém formátu mám ty hry na GC vypálit aby mi to fungovalo přímo i v načipované konzoli? p.s. těch pár vypálených kopií her které mám mi,když to vložím do PC, ani neukáže co je to za formát souboru Upraveno Leden 18, 2015 uživatelem laploid doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Ono taky hodně záleží na čem a na co se vypaluje. Gamecube laser je citlivý. Další možnost je slabý výkon laseru. Ten se pak musí zvýšit pomocí potenciometru na desce mechaniky. Pokud by nepomohlo pomalejší vypalování na kvalitní vypalovačce, ani nastavení potenciometru, lze koupit nový laser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 laploid Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Laser v GC je v pohodě. Ty vypálené hry, co jsem k tomu dostal fungují naprosto bezchybně.Laser to bere okamžitě.Jde mi spíš o to jak vypálit dalších pár stažených GAMECUBE ISO her, aby mi taky šly spustit na tom načiplým Nintendu.Jakým programem to protáhnout(postup) aby to fungovalo. Já vlastně ani nevím v jakým formátu musí být ten soubor na tom DVD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
grosi
Zdravím,
vím že je toto sekce WII, ale předpokládám že plno z vás mělo předtím gamecube.
Oč jde ?
Syn dostal od své sestry gamecube, je to uplně nové, potřebuji radu jak natom zprovoznit založní kopie.
Projel jsem net a našel jen jak to vypalit, ovšem dřive než se do toho pustím budu rád za každé info.
Díky předem všem za odpověď......
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.