nE0TiT Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 slim black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 slim silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 ceramic white Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šami Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Slim silver, nestěžuju si ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 P!NK Edition Fat ...jedině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Mam uz podruhe fat black ale chtel bych white zacinam pomalu ujizdet na takovych svetlejsich barvach a jen to psp vypada tak trochu lepe nez cerna klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 presne tak me se taky zacina libit white ale mam black a jsem spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkaz Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Ja mam black, ale štvou mě na displayi škrábance :( furt ještě nevím, jestli si mam koupit folii, nebo celej kryt pruhlednej, folie je levnejsi, a i lehci, u pouzra se mi moje slimko zvetsi a ztezkne, a nevim, jestli to nebude nejak divne krupat a dovi jak to vubec dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Silver Slim, protoze nechci cernej, jelikoz bych porad behal jak uklizecka s hadrikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 vy se o to psp starate lepe nez by jste se staraly o sve vlasni dite) co je na tom 1mesic co mate psp se vam lehce odre vy si to vycitate a kdyz mate slim prez pulroku jako já tak je vám uz uplne jedo nejaky otisk prstu poskrabany lak bubliny apod: :dozey: 100lidi hlasovalo pro BLACK,BLACK je jasny favorit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 A čtyři lidi maj pink, tak bacha na to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Black slim, White fat, Silver slim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MightySlayer Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 PINK EDITION ONLY!!! 8):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Yellow slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 No Silver slim, ale kdyz to hodim do blata, tak mam blatenou metalizu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Black fat PSP, jedine cierna pre mna, ale ani strieborna by mi nevadila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Ja mam limited edition psp slim bronze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wenza Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 samozřejmě masová většina má black, už přeci jen proto že dříve bylo pouze fat black, pak přišlo i white a pak až všechyn barvy, pamatuju doby kdy všichni na andrewsm žasli když viděli zlatý psp, bohužel doby štěstí když byly proražený vyšší fw jak 1.5 nebo když se dali hráít pouze lumines hackle jsou prostě pryč , sakryš, tohle téma sem vůbec nepatří :-D ale ten začáítek jo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 psp black fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodos Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 PSP Slim SILVER........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazker Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 transparent ..top! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Vlastním polofunkční negroidní špekoun.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Polomutantní pochybná black xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 pink :) se mi libilo jak se lesklo tak jsem si to koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WITCH_44 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 ja mam black pac sem jinej nesehnal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.