Cartman182 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Black .. měl sem možnost vidět aji Silver + ještě The Simpsons edition a nejvíce sem i líbila black :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Vobyčejný černý....nemusim mít žlutý psp abych byl cool:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 To žlutý Simpsons edition je škoda že má bílé UMD dvířka , jinak by se mi líbilo :( jinak souhlasím , když se mi líbí black nebudu si kupovat jinou barvu která se mi třeba líbí méně abych byl nějak jinej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2009 kdybych jsem ho nedostal ale mohl bych si vybrat tak bych bral asi cerny. dostal jsem ale stribrny. kamos ma zas cerny ale ted bych uz asi nemenil.. to cerny je hned takovy upatlany ale vybada stylove kor psp 3000 ma i zadni stranu lesklou tak to musi bejt humus. Ted bych nejvic chtel bile :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja mam black a newiměnoval bych ho(no mozna za nejakej opravdu "styling") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Ja nvm k čemu potřebuju barevný psp dyž de o to hrát na něm a ne na něj koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 Piano black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 ja mam přední kryt bílý, tlačítka a analog černý, a zadní kryt černý! ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Já mám celé psp black a za nic bych nechtěl jinou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 cerna je nej ... xD v barve PSPcka samozdrejme xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 silver :) ale skoda, predtim sem nepoznal krasu white :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtree Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 ja mam normalniho slimaka black ale premejslym ze si koupim nakej skin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreky007 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Ja mam piano black. Je to dobra barva ale je na tom videt kazda smouha kazdy smítko prachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 mám černou ale schnim bílej tak sem dal bílou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANHRNEC Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 piano black ale pěkné je white Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 piano black...ale nejvice se mi libi white...ale to kdyz jsem kupoval psp bohuzel nebylo v nabidce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 PSP Fat Black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 ja mam psp silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Ou to tu nikod nemám silver ? Já tedy ANO ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Psp slim black...ale chcem cervene alebo priesvitne :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melys Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 mám black ale chtěl bych na to nějakej bílej skin:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Já mám 2x black............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Fatko black:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingooo Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 piano black ale de na to videt vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 Tak moje byla Piano Black ale ted je taková [/url][url]http://i40.tinypic.com/2a6rrwm.jpg[/url] [url]http://i41.tinypic.com/1rzxix.jpg[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.