Need4s Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 ice silver je uoplně best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boochwee Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 souhlasim s need4s:) ice silver 4ever:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 mam whiite..celkem dodrbane po tech 2 letech..ale ted me konecne(13.6.) konci zaruka tak si obednam chrome kryt jak predni tak zadni a k tomu gold tlacitka..to bude naadhera :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Ice silver se sice leskne a třpytí, ale furt je to šedá. Znáte nudnější a fádnější barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 já mám black a myslim že je nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Já mám white a podle mě je lepší jak silver a black ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodixd Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Infračervená 4eveer :D --- ale nee mam cierne PSP (troska oskrete :D ) [inac da sa zmenit kryt na PSP 3000?] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Me prijde novej kryt .cervena metalizka,uz se tesim:):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Ja mam blacka ale chtel bych white nebo silver Kdyby nekdo chtel vymenit neni problem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 @ICE: a Pink bys nechtěl náhodou? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Já mám black ,ale mám obědnaný takový tuning black :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 mám silver , ale víc se mi líbí white no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 mam black:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 @ICE: a Pink bys nechtěl náhodou? :-D Klidne bych bral:)ma styl ale koupil bych ho cernej bych za nej nedal:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maniack Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mam piano black chtěl sem silver ale nějak to nevyšlo tak alespoň uvažuju o výměně tlačítek za stříbrný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 No co. Aspoň sem to zkusil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kal Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 ja mám psp ceramic white Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Mam black a klidne bych ho vymenil za Pink:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Já mam black.;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLESHᵀᴹ Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 Černá...... Ale už mám koupený modrý,tak až se budu nudit tak si to předělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*mini*<MeMbEr>02 Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 jedine černá ,ale pak jsem si koupil nakou tu nalepku protoze jsem mel PSP hodne poskrabany .... a ta nalepka byla cela bila ,takže to vypadalo strasne :(:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palmeeeer12 Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Fat piano black:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abde_MC Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 BÍlou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 normal slim piano black :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klavesak Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Průhledná s černými tlačítky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.