rosta8 Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 ahoj všichni, mám problém s gta san andreas...koupil jsem si originálku nainstaloval a vše šlapalo jako hodinky, ale pak sem se rozhodl, že si do hry přidám auta, vše sem sice udělal podle pokynů, ale gta nešlo spustit, tak jsem ho odinstaloval a zase nainstaloval a nešlo mi. tak jsem ho zase odinstaloval a nainstaloval a zase nic, takle sem to uděl snad 5x a nic:cry: , nevíte někdo co s tím? byl bych vděčnej za každou radu:bash: mám Windows Vista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 zkus odinstalovat GTA a smazat slozku, kde je hra nainstalovaná, potom hru naistaluj a spust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spitfire_90 Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 zkus to nainstalovaat někam jinam na nějakej jinej disk pokud máš ....... a co ti to píše kdyš to nejde spustit ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Spitfire_90:spustí se to do základního menu a když dám start new game tak se to načte do půlky a napíše mi to, že program přestal fungovat Cloud.M@$T€R: zkoušel jsem nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 V C:/document and settings smazni slozku gta san andreas user files a preinstaluj hru,jestli to nepomuze tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 Dave337: dík zkusím kámoš mi teď psal, že by to mohlo být v nějaký skrytý složce, která se jmenuje profil aplikací, ale nemůžu ji najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 X:\Documents and Settings\USER\Data aplikací kde X je tvuj oddil (pravdepodbne C: ) a USER je tvoje uzivatelsky jmeno do Windows. Slozka je skryta (musis nastavit v moznostech slozky) tam bys mel mit slozku GTA SA, nebo rockstars nebo neco podobeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Červen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 žádnou složku gta sa ani rockstar tam nemám:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 ta složka GTA SA , kde se ukládaj všechny savy, ... , etc . je normálně pohozená v Dokumentech ... Doporučoval bych smazat ručně ... A potom tu hru smazat, protože tohle zustava jako jedine po uninstalu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 A nebo je chyba v registrech doporučuji vyčistit, bude to jistější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 naformatuj HDD a pak naistali a na 100% to bude v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last joker Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 pardon nechci vám do toho míchat ale mám problém s gta 3 moc bych si chtěl něco přidat nějaký nový auto ale bojím se že mi to už pak nepujde spustit už jsem to zkoušel nějak a pak mi to napsalo že systém nemuže pracovat že je tam chyba a já bych jenom potřebovat návod jak vložit v pořádku auto do gta 3 děkuji odepište¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 pardon nechci vám do toho míchat ale mám problém s gta 3 moc bych si chtěl něco přidat nějaký nový auto ale bojím se že mi to už pak nepujde spustit už jsem to zkoušel nějak a pak mi to napsalo že systém nemuže pracovat že je tam chyba a já bych jenom potřebovat návod jak vložit v pořádku auto do gta 3 děkuji odepište¨ GTA 3 ? Jako fakt ? Jesus, tak s tím ti tady tak někdo pomůže ... Zkus Google ... Myslím to vážně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 pardon nechci vám do toho míchat ale mám problém s gta 3 moc bych si chtěl něco přidat nějaký nový auto ale bojím se že mi to už pak nepujde spustit už jsem to zkoušel nějak a pak mi to napsalo že systém nemuže pracovat že je tam chyba a já bych jenom potřebovat návod jak vložit v pořádku auto do gta 3 děkuji odepište¨ A znáš přesnej název toho módu??? A jinak tyhle doplňky do her mívají manuál sice v angl.jazyce ,ale dá se v tom vyznat. A když ti ten mod nefunguje, tak vyskoušej jinný. Nebo jsem napiš celý popis onoho problému pak uvidíme...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 odinstaluj.. z dokumentů smaž složku.. z program files nebo kam to instaluješ smaž složku Rockstar a pak restartuj počítač.. pak to nainstaluj a pojede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Tady asi nepomůže rada: Aha, zkoušeli jste to vypnout aa zapnout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
upir1213 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 měl jsem podobný problém ale ted mi to nejde spustit po vymazání z registru jak to zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 měl jsem podobný problém ale ted mi to nejde spustit po vymazání z registru jak to zapnout hele nevim...ale je blbost si tam davat auta...pac GTA:SA je pak nehratelny...zvlast kdyz si tam das nejakej mod s autama....zacne se to sekat(jako ze to zamrzne)nebo se to spatne loaduje...a pak zase sekne....ja sem zkousel asi 5 ruznejch modu s autama...i pridat si tam jedno auto...a stejne mi to po chvilce...nebo hodine spadlo nebo se to seklo..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek221 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 mě to tagy takhle dělalo a smázl jsem z gta složku nebo soubot...GTA3.img a stáhnul jsem si novej z uložto....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 mě to tagy takhle dělalo a smázl jsem z gta složku nebo soubot...GTA3.img a stáhnul jsem si novej z uložto....... jj jedine tak to opravis :) a priste si stahni to na zalohovani dat z GTA nevim jak se to ted menuje ale na netu to najdes je to nejak GTA SA IMG BACKUP kdyz to budes mit muzes data vzdy navratit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Hochu mody do originálního GTA SA nelze! Je to ver. 2.0 na kterou nelze modifikovat tyhle sra*ky! buďto si někdě seženeš starší jádro GTAčka nebo si zvikej, že budeš hrát jenom s originálními autíčkama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.