Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Znáte někdo dobře Londýn? Poradíte?

metuj

Recommended Posts

Pokud někdo cestujete do Londýna nebo jste tu třeba pracovali, potřebuji poradit. Nikdy jsem v Londýně nebyl a potřebuji se dostat do prodejny NEXT (dětské oblečení - je to kvůli manželce;-)).

Prodejen NEXT je v Londýně několik, takže podle potřeby zvlím tu nejbližší. Potřeboval bych ale doporučit nějaké vhodné spojení z letiště (asi Luton) do centra a nějaký slušný, levnější hotel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejdrive OT : To letis do londyna kvuli deckymu obleceni? :D

Napad moji zeny:-( Miluje znacku NEXT a v cervenci bude vyprodej.

Necham ji utracet a sednu si nekam na cely den do kavarny.

Co jsou to Green Line? Omlouvam se za dotaz, ale moc nikam nelitam;-) Jsem takovy typicky pecival:-)

Odkaz ke komentáři

Napad moji zeny:-( Miluje znacku NEXT a v cervenci bude vyprodej.

Necham ji utracet a sednu si nekam na cely den do kavarny.

Co jsou to Green Line? Omlouvam se za dotaz, ale moc nikam nelitam;-) Jsem takovy typicky pecival:-)

Byl jsem v londyne asi pred rokem a pul. Nevim presne, nasel jsem neco na netu http://www.greenline.co.uk/__80256E2700397232.nsf/vWeb/wpNPOKTRDRFS

ale stalo to docela dost. Ale jinak se do londyna nestostanes.

Odkaz ke komentáři

Byl jsem v londyne asi pred rokem a pul. Nevim presne, nasel jsem neco na netu http://www.greenline.co.uk/__80256E2700397232.nsf/vWeb/wpNPOKTRDRFS

ale stalo to docela dost. Ale jinak se do londyna nestostanes.

No ty ceny jsou slusne 13,50 na osobu. Ale kdyz to jinak nejde - dik za tip.

Jo tohle mi zena ukazovala. Tech kramu je tam asi dvacet. Cert vi, ktery je nejvetsi, aby tam meli vsechno a nemuseli jsme jezdit do dalsiho;-)

Odkaz ke komentáři

Uajdi si na Oxford Street...Nemus si sedat do kavarny :) Vypust na te ulici manzelku a navstiv HMV, GAME a Virgin Megastore (asi ho prejmenovali ale nevzpomenu si na nazev).Nejlepsi je HMV...3patrovej shop...Prvni patro hry, konzole, PSP, NDS......(no vse) + nejaky hudebniny, iPody atd...

Uplne dole jsou hudebni nastroje celkem zajimave a ve druhem patre uplne nahore tuny a tuny DVDcek...Jooo to je raj...Ty ceny a sezenes tam jakykoliv film...

Shop GAME je zase jen na hry ale je to moc pekne (i bazarovky)...Na NDS mnoho prislusenstvi ;) I spooousta Nintendo casaku a prirucek k ruznym hram na ruzne konzole...

A Virgin Megastore smesice vseho...

Pokud chcech v ulici muzes navstivit svezozname snacky Strabuck Coffe a Burger King :D Hehehe...

Snad na Oxford Street najdes NEXT ale je tam milion jinych detskych znacek...

Spojeni z letiste do London nevim vzdy me vyzvedava bracha a hotel taky nevim (spim u brachy hehe)...

Snad jsem sapon s necim pomohl :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu