angiejbc Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Provedl jsem upgrabe firmware z 3.71 na 3.95. Instalace se povedla ale zmizely nake hry z nabidky a nic nejde spustit zadna hra zadnej program. Nevim jak se dostat do recovery menu. Nevim jak to dat zpet doporadku. Za radu předem dekuju. jo mam psp slim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 nenainstaloval si náhodou oficiální FW ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Heh .. System Settings -> System Information -> System Software: 3.95 .. nepripomina ti to neco? :D (jo, mas na 90% orig. FW.. priste vic koukej do navodu) ted uz si sam nepomuzes, hezky na mapku a domluv se s nekym ;) Za blbost se plati.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 angiejbc Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 no tak to jsem nechtel slyset jo mam to tam a co se s tim ted da delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 angiejbc Odesláno Červen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 nevite nekdo o nekom kdo by mi to mohl dat dokupi? jsem Liberce pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Podivej se na mapu flasheru kdo je z liberce a napis nekomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Nebo si udělej HW PB, nabo si PB kup třeba na Placentrum.cz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Nebo si udělej HW PB, nabo si PB kup třeba na Placentrum.cz ;) Sám ať to raději nezkouší , je to přece jen Newbie ... Raději vážně koukni na tu Mapku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Já ti ot udelám napiš na ICQ: 429312606 EDIT: jo ty uz si mi vlastne psal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
angiejbc
Provedl jsem upgrabe firmware z 3.71 na 3.95. Instalace se povedla ale zmizely nake hry z nabidky a nic nejde spustit zadna hra zadnej program. Nevim jak se dostat do recovery menu. Nevim jak to dat zpet doporadku. Za radu předem dekuju.
jo mam psp slim...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts