Black Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 jdou hrat hry ze stareho XBOXe na XBOX360 ? ? ? (myslim zalohovane) PLS nepiste prispevky typu ; tak si to vygoogluj . nic jsem tam nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 google mocný nástroj :shock: http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-41.html nevim asle jestli to jde takhle i se staženejma zálohama .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Prosím tě jestli už se to tu řešilo, mohl by jsi sem hodit odkaz kde je to tu vysvětlení. Hledal jsem to tu na fóru a nemůžu to najít. Docela rád bych si zahrál Halo 1 a 2 protože po dohrádní Halo 3 jsem měl z kompletní ságy celkem prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Prosím tě jestli už se to tu řešilo, mohl by jsi sem hodit odkaz kde je to tu vysvětlení. Hledal jsem to tu na fóru a nemůžu to najít. Docela rád bych si zahrál Halo 1 a 2 protože po dohrádní Halo 3 jsem měl z kompletní ságy celkem prd. Takhle ti to řeknu, nejde to prostě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 22, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Hry musi byt spesl upraveny , tak aby mely neco pres 7 gb a pali se stejne jako x360 hry s priponou .dvd . k xboxu musis mit hardisk a byt pripojenej k netu , pro stahnuti update patchu . Takto upraveny hry se docela spatne shani , par jich je na bt.xbox-sky.com Ale momentalne jsou uzavreny registrace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Black
jdou hrat hry ze stareho XBOXe na XBOX360 ? ? ? (myslim zalohovane)
PLS nepiste prispevky typu ; tak si to vygoogluj .
nic jsem tam nenasel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts