Jíra Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 nejlepsi je napr nastavit stage rotate limit na OFF (muzete tocit kolem a tak treba letet nahoru, je to v menu/stage) nebo jump power na vic jak 6.00 (megaskoky, je to v menu/stage) Samozrejme musite mit v debugmenu zaple "degug control" (na ON) a taky kdyz to sipkou dolu oddalite a vypnete rotation limit tak muzete doletet az k cili a tam CTVERECKEM nabootovat dalsi kulicky... (trojuhelnickem mizi) edit: v menu se potvrzuje koleckem... edit2: nevite nekdo jak delat screen kdyz je to v menu zaply? (menu/option/screen) jinak takhle to nejak vypada... http://www.youtube.com/watch?v=bvlfPGayC0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 vypadá to hodně dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 víc to připomíná cheaty... nastavení gravitace, skoku, počtu kuliček, tvar kuliček... zoom, nezobrazení terénu... asi to ladili aby to bylo co nejvíce normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 jn , ale bude to mít úspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Včera sem s touhle hrou začal a je to nářez:) Sice si připadám trochu infantilně, ale nemám co vytknout. Akorát bych možná upravil ovládání, občas je dost těžký někam vyskočit, ale aspoň to mi to vydrží dýl :psp: Jak by řekl černý zlý mráček : "Hudža-Hudža!!" :D Všem doporučuji:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Podle me to myslel spravne, jen to spatne napsal...;) jinak narazil jsem na dalsi bug v takovym tom Jump Levelu 2...kdy mam mit 10 postavicek do takovy trubky....poslu je tam...ale 2 se nekde zaseknou a nejde opet nic delat :) jen zase restart z debug modu pomuze. Jj me to dela to samy stou trubkou...a nebo treba nasel sem vsechny cerveny kytky v kole potvrdil mi to ten mui mui na mape jak za 1000 vcel najde 1 cervenou kytku tj 18 + 1 standard 18 + 1 je 19 a potrebuji 20 na odemceni tajneho videa... nekdo neumi pocitat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lego Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Ahoj, mám problém hraju locoroco 2 ale mám otevřené jen první 3 levely všechny sem je prošel ale nevím jak jít do těch dalších.Prosím poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Musíš dělat i ty takové minihry aby ses posunul v příběhu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Dobrý den, natočil sem na mobil a překopíroval do PC v PC sem překonvertoval na MP4 uploadnul sem to na stram.cz. Vytvořil sem video z LR2 a je to kompletně hotove - první - kolo. Pokud se to aspoň trochu chytne nebo bude několik přání ať udělám další kompletni kola ze hry Loco Roco 2 tak nebude problém a já je udělám. Není to zas až tak kvalitní obraz, ale pokud se nelíbí tak ho vylepším. 1.video a první kolo je ZDE jmenuje se (Franzea 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 paráda chlape nice:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 ale jo nekomu to urcite pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Pěkný to je, určitě to někomu pomůže, ale myslim si, že to je docela eazy hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Ano je to velice jednoduchá hra. Ale je kolikrát moc težké udělat ji na COMPLETE tedy ....PERFECT.... První kolo se mi podařilo. Zbytek budu dělat podle jmen kol. Já taky doufám, že t oněkomu pomůže no. Ahoj lidi, nevíte někdo jestli de LR2 přes WLAN jestli jo tak kde to najdu ve hře dík moc. marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 to je super ,nekomu to urcite pomuze treba pri hledani tech skrysi nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Tedkom večer se du pustit do 2. kola. Mám ho celý projety takže stačí jenom natočit konvertnout a uploudovat. Myslíte, že je to ve správné sekci? Nemělo by to bý někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 jo,blbinky jsou věšinou tady :dozey: jinak je to good,já na tom ujíždim a muimuie se mi hledat fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Ahoj lidi, nevíte někdo jestli de LR2 přes WLAN jestli jo tak kde to najdu ve hře dík moc. marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Ano jde 1 minihra myslim ze se jmenuje loco roco ride musis se posunout v pribehu je na obrazku kde je mui mui house... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Ano jde 1 minihra myslim ze se jmenuje loco roco ride... Ptám se proto, protože je ze zadu napsano 2-4 hráči. Tak nevím. Dík za to že si mi to řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 je to nejlepsi a nejzabavnejsi skakacka na psp vubec a nawic jedna z mala her ktere muzou hrat i holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwy Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Ke hře obecně: Vím, že mě za to tady asi většina lidí umlátí, ale dovolím si tvrdit, že mi přišla jednička lepší, alespoň co se týče hratelnosti. Nových nápadů je málo a když už nějaké jsou, tak to jsou takové, které hru zbytečně komplikují a tím pádem už se nejedná a příjemnou oddychovku. Jsou to většinou detaily, ale poměrně mě mrzí a otravují mi hraní - Kpříkladu už jen ty černé obláčky, od kterých musíte stage vyčistit - zbytečné a otravné, dále noty mi nepříjdou jako výhoda, už jen "minihry", kdy se musíte při zpívání trefit do not, mě štvou, protože akorát znemožňují hrát hru v hlučnějším prostředí. Sice jsem prošel zatím asi jen 10 levelů, ale už mi i uniklo "kouzlo" sbírání mui mui a hvězdiček. Zatímco v jedničce jste byli za ně odměnění novými prvky do loco house, zde se snažím jako blázen, abych pak sebral poctivě vybojovanou hvězdičku a dostal za ní "pistácie".... Hra ztratila své kouzlo jednoduchosti, možná, že o ale někomu takhle vyhovuje... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Ke hře obecně:Vím, že mě za to tady asi většina lidí umlátí, ale dovolím si tvrdit, že mi přišla jednička lepší, alespoň co se týče hratelnosti. Nových nápadů je málo a když už nějaké jsou, tak to jsou takové, které hru zbytečně komplikují a tím pádem už se nejedná a příjemnou oddychovku. Jsou to většinou detaily, ale poměrně mě mrzí a otravují mi hraní - Kpříkladu už jen ty černé obláčky, od kterých musíte stage vyčistit - zbytečné a otravné, dále noty mi nepříjdou jako výhoda, už jen "minihry", kdy se musíte při zpívání trefit do not, mě štvou, protože akorát znemožňují hrát hru v hlučnějším prostředí. Sice jsem prošel zatím asi jen 10 levelů, ale už mi i uniklo "kouzlo" sbírání mui mui a hvězdiček. Zatímco v jedničce jste byli za ně odměnění novými prvky do loco house, zde se snažím jako blázen, abych pak sebral poctivě vybojovanou hvězdičku a dostal za ní "pistácie".... Hra ztratila své kouzlo jednoduchosti, možná, že o ale někomu takhle vyhovuje... :) Podle mě máš pravdu jednička byla asi lepší. Je to kopliovanější a tu hru mi to potéom kazí. Škoda veliká no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Leden 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2009 je to opravdu nejlepší a nejzabavnější plošinovka. a nawic je to jedna z mala her ktere bavi i holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.