Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 zo zarukov bude asik problem ale ta ked tak kupim nove ne ? :D:D:D ale dufam ze to nedudem musiet urobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Melo by to byt jako u Sony...Jakykoliv autorizovany servis. Pokud ovsem neprodavaji jen s vlastni zarukou....to potom nebrat ani CDcka od nich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 no hej ale mozno staci ze ja tam potvrdena zaruka tak bude platit aj v servise na tieto veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 http://www.game.co.uk/DS/Hardware/HardwareBundle/~r335279/DS-Lite-Lime-Green-with-LEGO-Indiana-Jones-and-SEGA-Superstars-Tennis/ tohle bych si rad koupil a vyjde mi to na 3751,k Kč :D to je proste bomba a to uz jsem do toho zapocital i postu :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 vidim ze si to PSP objednam este dnes ha ha.............:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Fko pockaj si na bundle NDSlite a Guitar Hero: OnTour :) vidim ze si to PSP objednam este dnes ha ha.............:D:D A mas kreditku ktorou by si to zaplatil ? opakujem dobierka nie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 chlapci ja si objednam PSP a neskor Xbox 360 toto je moj sen ..............ju a nikto mi nenvyvrati moj nazor na neho nikdy si nekupim playstation dodavam ze playstation 3 aby ste ma chapali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 hm skoda lenze PSP je playstation portable :| A kupovat suxbox...no comment tazcz: zase som ta predbehol :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 chlapci ja si objednam PSP a neskor Xbox 360 toto je moj sen ..............ju a nikto mi nenvyvrati moj nazor na neho nikdy si nekupim playstation Tak to si nekoupis ani to PSP (playstation portable ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 On myslel ps3 psp je proste psp ne playstation x'D no ale delas dobre xbox360je supr zalezitos ale je to hrozne moc choulostiva vecicka radsi bych si ho bejt tebou poridil v cr vyjde te to skoro na stejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 tak tak nie mam PSP fat a chcem predat a kupit fat a neskor xbox 360 a PS3 si nikdy nekupim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 tak tak nie mam PSP fat a chcem predat a kupit fat a neskor xbox 360 a PS3 si nikdy nekupim .... Richardo uz se do toho zamotavas :) Ja te jenom skadlim, vim jak to myslis, ale prodat PSP Fat a hned zase koupit PSP Fat :) Spise koupit Slim, ale to mi doslo :) Nechame toho, promin za priblbly Quoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 sory sory moja chyba chcel som napisat slim ,-.......... edit/ v pohodde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Ja mam vynikajici zkusenosti s http://www.play-asia.com. Vse je dorucene velmi rychle. Nekolikrat jsem tam objednaval a vse v nejlepsim poradku. Kdyby nekdo chtel a nemel kreditku, tak nemam problem vam to zaridit. Predem jsem schopen vedet i postovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Ja mam vynikajici zkusenosti s http://www.play-asia.com.Vse je dorucene velmi rychle. Nekolikrat jsem tam objednaval a vse v nejlepsim poradku. Kdyby nekdo chtel a nemel kreditku, tak nemam problem vam to zaridit. Predem jsem schopen vedet i postovne. jak by si mi to zariadil??? .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Poku do neco odtamtud mas zajem, tak mi to reknes, ja checknu postovny, reknu ti cenu v CZK a v momente, kdy se mi penize od tebe pripisi na ucet, bude provedena platba - protoze mam kartu, kterou oni akceptuji. Vzdy je moznost z nekolika typu zasilky, tim i nekolik cen postovneho. Maji tam zajimave soundtracky, knihy, prirucky, ale i jine veci, zejmena hardware - vsak se staci kouknout :) Skoda je, ze diky Sony se hry a konzole neurcene pro EU neprodavaji do EU :( Prislusenstvi vsak ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 hmmmm ja by som chcel kupit xbox 360 ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 a ake je postovne? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Ten by se ti odtamtud nevyplatil. Jednak s nejvetsi pravdepodobnosti bys dostal i CLO (zbozi mimo EU mirici do EU nad cca 2500) a pak i bez nej by bylo pomerne vysoke postovne vzhledem k velikosti a vaze baliku. X360 kup nekde v Cechach, urcite je k mani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 hmmm no ok dikesss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 no jeste jeden dotaz... moc dobre jsem to nepochopil - postovne do europy je £2.95 - no a neco bude stat doruceni zasilky ceskou postou az domu ne ? Tak to nebude postovne jen £2.95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 no tiez by som chcel vediet ale mozno len 2.95 ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Postovne musi zaviset na velikosti a hmotnosti balicku. Tu cenu nemohou byt schopni garantovat. 3 libry by sotva stal dopis... zhivi: Coze :D Platis samozrejme jenom jedno postovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 tak to je fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolkermord1468625088 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Zdra lidi koukam , že řešíte nákupy ze zahraničí. Kouknete k nám na ps3gamer.cz sice jsme teď dost vyprodany ale jinak máme hry za dobré ceny a hlavne rychle dodáni a levne poštovné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.