Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

Odesláno

Zdravim všechny a prosím o radu...dneska jsem si koupil PS3 a celý odpoledne jsem zkoušel zapojit net přes modem ... bohužel marně:cry: nejdřív jsem to zkoušel normálně (přes LAN kabel) jako dát easy instal a tak ale to nešlo... psalo to chybu 80710102 (failed communication with server - DNS error nebo tak něco v tom smyslu)....takže jsem to potom zkoušel wireless (mám v PC USB Wi-Fi klíč) ale tam to dopadlo stejně... zkoušel sem i restart modemu a zandávání a vyndávání drátu na všechny způsoby...:cry: vždycky to napíše "Obtain IP adress - suceeded" a pak "internet connection - failed" (a u wireless ani to ne) pls help beru každou radu

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj. Dělal jsem vše podle návodu jak se připojit na net přes PS3..zjistilo mi to signál, vše to udělalo, nastavil jsem vše, na konci jsem dal test- Napsalo mi to, že IP adresa je v pořádku, ale Internet Conection: Failed- This is the DNS error (80710102). Tak ted nevím co s tím, aby jste mi věřili, tady máte foto:

dsc00372mk6.jpg

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

• 0
Odesláno
Hele v psp ti to funguje nebo ne a muzes hrat s pspckem online hry ?

jj vše funguje jak má prohlížeč hry vše...

Ahoj. Dělal jsem vše podle návodu jak se připojit na net přes PS3..zjistilo mi to signál, vše to udělalo, nastavil jsem vše, na konci jsem dal test- Napsalo mi to, že IP adresa je v pořádku, ale Internet Conection: Failed- This is the DNS error (80710102). Tak ted nevím co s tím, aby jste mi věřili, tady máte foto:

dsc00372mk6.jpg

marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu

...PŘESNĚ tenhle problém mám:? Mike jaký máš modem?

• 0
Odesláno

Takže já mám modem:

Zyxel Prestige 660RU-T3/T7

a pak mám Wi-fi router:

TP-LINK TL-WR340G

Já ten problém vyřeším až v pondělí, jelikož ted jsem neuměl nastavit DNS adresy atd..ale v pondělí si jdu koupit nový ethernet kabel, kterým propojím modem s routerem a ono se to samo nastaví. Potom by to už mělo jet.....kdyžtak napíšu výsledek. Hodně štěstí ti přeji

• 0
Odesláno
Takže já mám modem:

Zyxel Prestige 660RU-T3/T7

a pak mám Wi-fi router:

TP-LINK TL-WR340G

Já ten problém vyřeším až v pondělí, jelikož ted jsem neuměl nastavit DNS adresy atd..ale v pondělí si jdu koupit nový ethernet kabel, kterým propojím modem s routerem a ono se to samo nastaví. Potom by to už mělo jet.....kdyžtak napíšu výsledek. Hodně štěstí ti přeji

No taky uvažuju o tomhle modemu/routeru... prej nejlepší kvalita/cena co sem slyšel..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu