tekken90 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 tak co hraje někdo ? někdy bysme mohli dát zápas CF forá a udělat i klan..hafo mě to chytlo :D hráči: tekken90_CZ Tazcz darkstranger DaxterCZ Nirnaeth Lukan_cz HanCZ DaveLister69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Neni problem, po 20h byvam vetsinou doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 ok tak kdyžtak přidávejte i nicky na MGO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Hned jak příjdu domů tak sem napíšu nick, to s tím klanem není špátnej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Chlapi, zkuste kontaktovat ve foru http://forum.metalgearsolid.cz/ ostatni, muzete tak vytvorit solidni MGO komunitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2008 Muj nick je Tazcz...pouzivam ho ve vsech hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellstranger Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Mám dotaz....absolitně se nemůžu do MGO regnout chce to po mě Game ID a takový věci. Byl by někdo tak hodnej a nějak mi to popsal jak se tam dostat? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 musíš se registrovat https://id.konami.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellstranger Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Jo to sem zkoušel ale jaksi mě to nechce regnout? Vůbec například nevim co zadat do kolonky Game ID Edit: tak už vyřešeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 muzu se jen zeptat o co se v MGO jedna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Jo to sem zkoušel ale jaksi mě to nechce regnout? Vůbec například nevim co zadat do kolonky Game IDEdit: tak už vyřešeno :) napiš nick někdy zahrajeme :) muzu se jen zeptat o co se v MGO jedna? prostě online hra...jako v COD4 např...ale MGO se mi zdá lepší :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 napiš nick někdy zahrajeme :)prostě online hra...jako v COD4 např...ale MGO se mi zdá lepší :P jj, dneska mi to kámoš vrací tak kolem večera můžem zahrát, kdo by dneska šel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellstranger Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Sem tam jako darkstranger ale ted tam asi delsi dobu nebudu. Nejaky potize s netem....ale urcite nekdy zaparime 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 tak můj nick ve hře je DaxterCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ja som len vcera presiel MGS4 a dnes vecer sa chystam prvykrat hrat online...neviem teraz ktore meno sem mam napisat :) konami ID mam satharoth666 a game ID je satharoth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jméno postavy ve hře..game ID ani Konami ID :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jasne :) tak teda Nirnaeth je moje meno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien99 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Jelikož klan může založit jen někdo , kdo hraje MGO 20hodin a dosáhne levelu 3, tak navrhuji přidat se k typosovi co založil CZECH WARRIORS...co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 No jo, jenže já už se přidal do klanu Tiger Force Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Tak se kvam hlasim play nick Lukan_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 založil jsem clan console-forum takže kdo chce tak se přidejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 určitě se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Mensi technicky dotaz... Kdyz si koupim japonskou verzi MGO (proste jenom MGO, ne MGS4), tedy komplet v japonstine atd... Budu porad moct hrat s vami, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 .Den to netušim ale nejspíš NE ;).. btw 17.7. má vyjít novej balíček pro MGO ..cena ještě není stanovena ale bude obsahovat - nové mapy - Shadow Moses,Mei Ling's Ship, Heliport - nové postany - Meryl, Johnny - nový Survival mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Chm, tos me moc nepotesil... No, asi to stejne zkusim pak. Novy MGO stoji v prepoctu 260 Kc, kdybych nahodou sehnal bazarovy, tak mam i za min. Ma se samostatny MGO prodavat i tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.