Richardo911 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 cawte chcel by som kupit z ebay xbox ale ako????.................pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 jak jako ? stačí si přečíst ebay FAQ... btw..na většinu plateb potřebuješ paypal účet...pokud nemáš tak můžeš zkusit jeden z "českých" ebay ...nakoupí na ebay za tebe a pak ti to pošlou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richardo911 Odesláno Červen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 ok a jaka je stranka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Trochu mimo, ale nechci zakládat nový topic zbytečně... Když si nechám něco poslat, kdy se platí DPH? Někde sem četl, že automaticky mi celník přihodí při balíku dražším, než je 1500,- CZK daň 19%... Co je na tom pravdy + jak pozná, že má balík takovou cenu? :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 richardo např http://www.cz-ebay.cz/ ersian já ho zatím nikdy neplatil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 richardo např http://www.cz-ebay.cz/ersian já ho zatím nikdy neplatil :D ...a můžeš říct, kolik si tak okem kupoval věcí nad 2k, třeba? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Ak to kupujes primo cez ebay tak sa mozes dohodnut s predajcom ze oznaci balik ako gift a uvedie nizsiu hodnotu ako je skutocna. Nevyhoda ale je, ze takto "podhodnoteny" balik nie je dostatocne poisteny, takze ak sa daco stane, si v pr*. A keby to chces kupovat cez sprostredkovatelov, tak vacsina z nich je uz na colnici "znama" a teda zasielky od nich colnici cielene odchytavaju.(napr. zasilkovasluzba.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 ...a můžeš říct, kolik si tak okem kupoval věcí nad 2k, třeba? :) já tam kupuju podruhý a super služba za pakatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 cawte chcel by som kupit z ebay xbox ale ako????.................plsNejdriv si sezen, kreditku VISA electron nebo neco embosovane.Pak si udelej ucet na www.PayPal.com , vlož tam tu tvoji kartu. Musis tam mit nejaky prachy protoze pri aktivaci ti odectou 1,50€, ktere ti pozdeji vrátí. Ted si už najdi, nejaky ten Xbox a nehledej moc aukce ale Buy It Now.Proč? Protože aukce, se nekdy vyšplhá tak vysoko, že už to treba ani nebudeš chcet a Buy It Now, klikneš a koupíš. Vzdy se taky koukni na feedback uzivatele (na levo) a koukni se za co má negativní feedback. Muze to mit treba za dlouhe doruceni, poskozene zbozi, skrytá daň. Napriklad tenhle uzivatel má negativní jen za to, že poslal zboží pres DHL a nekomu to prislo az za 10 dní. Dále si koukni jestli to posílají do Česka (worldwide - 190 krajin, ktere podporuje PayPal) Ješte je dulezite kolik je pošta, nekteré maníci si učtujou za poštu hordu penez. ---------- Tak to byla taková prirucka jak obchodovat ve svete eBay, hodne stesti a vyhraných aukcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 U DPH casto zalezi na stesti. Objednaval jsem si elektronicky slovnik z Japonska a nejake dalsi veci (celkem asi 13000 Kc) a naprosto v pohode, slo to rovnou na postu bez celnice. Pak jsem ale kupoval 1x knihy z Japonska a asi 3x knihy z US (oboje Amazon) a pokazde mi to odchytli a naparili DPH 9% (na knihy je mensi)... =/ U jine objednavky z Amazonu to vsak proslo bez placeni. Jedna z moznosti je ten "gift" a snizena cena na baliku, ale kdyz to budes posilat normalne, tak je to take o stesti. A nedoporucuju cesky FedEx, jsou naprosto neochotni odpovidat na dotazy a uctuji si poradnou prirazku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 No moc se v tom neorijentuji... chci si koupit PSP z Ebay, nemoh by mi to nějakej flasher sprostředkovat? Že bych mu vše předem zaplatil, PSP by došlo mu, on ho flashl a teprv potom odeslal mě, pak bych zaplatil flash a za ochotu bych samozřejmě přidal ještě menší obnos :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Ak to kupujes primo cez ebay tak sa mozes dohodnut s predajcom ze oznaci balik ako gift a uvedie nizsiu hodnotu ako je skutocna. Nevyhoda ale je, ze takto "podhodnoteny" balik nie je dostatocne poisteny, takze ak sa daco stane, si v pr*. A keby to chces kupovat cez sprostredkovatelov, tak vacsina z nich je uz na colnici "znama" a teda zasielky od nich colnici cielene odchytavaju.(napr. zasilkovasluzba.com) Děkuji :)) No já si to vše dělám sám, takže sem chtěl vědět, jak to je, protože právě to cz-ebay to má ve faq nebo v čem :)) A jop, právě sem nechápal, když se prodejce ptal, jestli to chci poslat jako gift :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.