Richardo911 Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Ak by som si flashol Xbox 360 a siel hrat hry cez net hned by som dostal ban alebo sa da nieako obijst?? a este ak by som dostal ban tak je to iba na net alebo na cely xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 dá se to obejít nejnovějším flashem (nikdy nevíš jak dlouho bude trvat než ho dokáží rozpoznat) nebo hraním originálek... ban je samozřejmě jen na net ale nedá se ho už zbavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Červen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Stealth kamaráde, stealth... Hledej nedávno jsem o tom něco psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 no zatial ale mozno casom?? :D:D takze moment mozem dat flash ale nemusia zistit mi ho lebo som pozeral na tie hry nieake su vecicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2008 Stealth kamaráde, stealth... Hledej nedávno jsem o tom něco psal. jj toto som myslel takze tu mam zarucene ze nedostanem ban??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 zaručené to není :D stealh je ted u každé nové hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richardo911
Ak by som si flashol Xbox 360 a siel hrat hry cez net hned by som dostal ban alebo sa da nieako obijst??
a este ak by som dostal ban tak je to iba na net alebo na cely xbox
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts