Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for speed Undercover


Driver1468621779

Recommended Posts

Need for speed Undercover

platforma:PSP,PS3,x-box 360,ps2

datum vydání: 21.11.2008

výrobce:EA

cena pro PSP:1399,- Kč

Náš oblíbený John Riccitiello, hlava osvícená společnosti Electronic Arts, dnes odhalil nové pokračování série Need for Speed , jejíž počátky se datují až do roku 1994 a bezpochyby je tak jednou z hlavních dojných kraviček firmy. Je pak jen logické, že Riccitiello v současném klimatu herního průmyslu volí právě takovou rétoriku, jakou volí. Přiznal totiž, že vývojáře, kteří pracovali na předchozích dílech "mučili". Tým zodpovědný za NFS údajně už osm let pracuje ve dvanáctiměsíčních vývojových cyklech - "...než se nad nimi šéfové slitovali". A dali jim za úkol vytvořit nové NFS, které pokoří neúspěch zatím posledního Need For Speed ProStreet.

Klesající čísla prodejnosti si vždy žádají razantnější kroky. "Mučili jsme velmi talentovanou skupinu lidí ve Vancouveru, takže nebylo snadné být každý rok inovativní. Myslím, že tentokrát si povedeme lépe," kál se nejvyšší šéf EA. Zvýšil stavy, zkrátil směny a teď potají doufá, že mu lépe a radostněji pracující Vancouver nadělí pěkný vánoční dárek. Nový díl NFS si podle něj bude velkou měrou brát inspiraci akčních filmů jako byl například Kurýr s Jasonem "cranked" Stathamam v hlavní roli.

"Pro vás, kteří někdy viděli třeba film Kurýr, což je dnes mezi lidmi s láskou pro béčkové filmy klasika, říkám, že tenhle styl mi sedí nejlépe." Takže více filmovosti? To určitě nemusí být na škodu, ale Vancouver to musí chytnout za ten správný konec. Riccitiello to řekl tak, že bychom se snad konečně mohli dočkat opravdu velké změny NFS za posledních pár let.

Dnešním dnem je ohlášený nový díl herní série Need For Speed. Tentokrát s podtitulem Undercover. Toto pokračování závodní série bude tzv. Mirror Edge na silnici. Bude se týkat závozu o odvozu zásilek, které bude nutno dodat v nepoškozeném stavu s tím, že se budete vyhýbat policii, nepřátelům a jiným nástrahám, které vás mohou potkat na silnici. Odměnou vám bude dohodnutá částka. Hra by měla stavět na nové, úchvatné grafice. Její mise by měly být úzce propojené s vyprávěním silného příběhu.

TAK CO SI O TOM MYSLÍTE JÁ ZATÍM NIC MOC JAK ZNÁM NOVÉ nfs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nápad je to dobrej, bude to něco jako Driver, ale to že by to za něco stálo to pochybuju, nepřekonatelný fyzikální model z Driv3ra jen tak někdo nenahradí, bude to zas hra pro všechny typy hráčů i těch svátečních a auto se bude chovat tak arkádově že to lidi jako mě odradí....... (můj názor)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jestli to bude zas takova chujovina jak pro streety tak ani minutu neuvažuju že hru pořídim, ale zatím všechny needy s "Under" v názvu byly nejlepší tak doufám že tohle zas naváže na ty staré dobré závodničky a smaže blbé zkušenosti s Pro Street

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
jak říká kaštan...původní nfs byli nej....čím jsou novější díly tím je to prakticky horší a horší....otázkou je jak moc se to dá ještě zkazit
ja si myslím, že už to muže byt jen lepší :D btw. konečne neco na PSP na PC si to na 40% nezahraju, tak alespon na PSP :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu