marek_2080 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 pockam na nejaky gameplay video.. Spatny to jak vy rikate podle me nebude, ja hral krome prvniho dilu vsechny NFS a neda se rict ze by nejaky bylo vylozene spatny.. I v tech poslednich byla vzdycky nejaka novinka kvuli ktery jsem to hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Uvital bych spise neco jako porshe unleashed treba s italskyma automobilkama nebo evropskyma nebo dalsi underground nez tydle rychlokvasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Posledni slusny NFS byl underground 2, ten se me jeste libil, hlavne tam byl opravdu rozsáhly tuning auta. ProStreet byla celkem hovadina, ta hra nemela vubec kouzlo a graficky to bylo taky hrozny :D Na PS3 si to nejspis nekoupim jelikoz to nebude opet nic moc. Zkusim na PC a uvidim, pokud by to melo opravdu hustej MP tak bych vahal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Od doby kdy vyšlo Underground 2 se mnou žádný oznámení novejch nfs nic neudělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Ja se tesim a nechapu proc tady porad kazdej nadava na grafiku Pro streetu. Mam demo a vypadalo to moc hezky. Spis vas to nebavilo ze je to moc zdlouhavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Takový trailer neřekne nic a stejně NFS neuznávám do pátého dílu..kdyby se tak chlapci z EA vrátili k původnímu konceptu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rellic Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Mel jsem moznost to hrat na GC v Lipsku a podle me to vypadalo teda hezky, ten filtr se poved xD, sice sem to hral jen nakou tu minutu, abych to jen osahal. Drandil jsem tam po meste jak trotl tim autem a musim rict ze se mi to libilo, zaver zadny neudelam jelikoz sem nevidel z pribehove linie ani prd, ale myslim z mich prvnich dojmu, ze to oproti Pro street bude urcite jine kafe a snazili se tam namrskat to nej (jen aby to nepremrskaly a pak to stalo za pendrek i to se muze stat, ale uvidime az to vyde). PS3 teste se spis na Little Big Planet ten je opravdu sranda hrat a vypada to paradne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 udělaly by dobře kdyby na jeden díl vyřadily tuning uplně ;) ... a daly by tam více auto + demoličný MOODEL xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 po Undeground 2 sem nehrál ani jedno NFS ... a asi to tak zustane ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 No ja si myslim ze by to omohlo byt hratelny.....zde je mensi videiko ze hry http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28966 kvalita na nic no .... ale co bych nechtel tak videt to na ps2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 dalsi oficialni video http://www.youtube.com/watch?v=s6or3ajboiU&eurl=http://nfs.scorpions.cz/12/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Bude to pecka jako vždy nereálná,ale přesto skvělá hratelnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Září 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2008 Officialni vydani je naplanovano na 31. října 2008... dalsi info >>>ZDE<<< a nejak ty novejsi videjka >>>TU<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremiasz Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 vzdycky kdyz se oznami novy NFS, ctu to samy (nejlepsi dil byla petka, bude to stat za kulovy, kazdej dalsi dil je horsi, rychlokvasky atd atp) a stejne se to vzdycky hraje jak o zivot :))) stejne jako ty omlilany stiznosti, ze tam neni fyzikalni model. Dyk je to arkada, tam nejde o to zrusit auto, pripadne jet sedesatkou, jen abych to neodrel. Tesim se jak malej fakan na singl i multi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Pro Street byl příšerný, Undercover by měl být podle ředitele vývoje o dost lepší, protože on a jeho vývojáři nejsou pod takovým tlakem jako před tím. Osobně jsem čekal víc od grafiky, třeba ty auta (myslím ty co tvoří obyčejnou dopravu) jsou totálně hnusný (sice ne jako v předchozích dílech, ale stále to je zdeformovaný obdélnik s texturama), prostředí nic moc (vypadá to jako z NFS Most Wanted). Navíc je škoda, že neokopírovali systém závodů z burnoutu (je určený začátek a cíl, ale jak a kudy se do toho cíle dostaneš je na tobě) - systém šipek mě na dnešní dobu přijde dost zastaralý a hlavně nereálný, ukazuje to jen na lenost vývojářů (na co šipky, když existuje gps). Doufám, že autoři vymyslí aspoň něco nového (třeba možnost založit si po netu vlastní crew, nějaké vychytané minihry - tuning motoru, kreslení vinylů tabletem.....možnost koupit si spolujezdkyni, vrácení v čase - jen trochu, ale hlavně po netu, to by dost zmátlo protivníky např. v zatáčce - samozřejmě by to šlo před závodem vypnout) atd. Z nfs mám špatný pocit, určitě to zkusím (demo), ale radši si počkám na Midnight Club. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Čaute nemáte nějaky obrázky nebo videa z PSP verze této hry? já jsem nic nenašel a kdy má vyjít? 21.11.08?? díky marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Mno já našel videa jenom Trailery nebo z verzí na "velké" konzole. PSP ani NDS video sem nenašel ani jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 tady je prvni oficialni video a jestli to takle fakt vypada tak je to bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 tady je prvni oficialni video a jestli to takle fakt vypada tak je to bomba! posledni komentar: "this isnt the psp version...its the ps3 and xbox360 version. it looks sweet though!" :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 posledni komentar: "this isnt the psp version...its the ps3 and xbox360 version. it looks sweet though!" :dozey: aha tak kvuli tomu ze je to PS3 verze se to jmenuje " Need for Speed undercover psp cop chase" ze ano... ale je pravda ze to pro PSP vypada az moc nerealne. marek_2080: PSP asi uz nejakou dobu mas, takze sis snad sam nemyslel ze to video muze bejt z PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 vsichni tady rikate jaka je to blbost a pritom to neni pravda na psp me Carbony zabavili a jako ze serie je pokazena to neni akorat je prumerna takze nevim co tady vsichni tahate moudra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 jo tak jako prostreet jsem taky presel pac se mi do rukou dostala originalka ale doufam ze tady to bude vypadat dobre kdyz uz to bude v cestine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 no tak prostreet sem taky hrál jako nevim moc mě to nechytlo ale carbony se mi líbili hodně ty momentálně hraju a na tohle se těšim mega moc:wohow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Listopad 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2008 Ja nejradsi udergroud rivals ale na tohle se uz klepu vod srpna. JInak ted hraju MW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Sem zvedavej jaky to bude na Xko. KONECNE tam bude BMW M6! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.