Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for speed Undercover

Driver1468621779

Recommended Posts

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Posledni slusny NFS byl underground 2, ten se me jeste libil, hlavne tam byl opravdu rozsáhly tuning auta. ProStreet byla celkem hovadina, ta hra nemela vubec kouzlo a graficky to bylo taky hrozny :D Na PS3 si to nejspis nekoupim jelikoz to nebude opet nic moc. Zkusim na PC a uvidim, pokud by to melo opravdu hustej MP tak bych vahal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

Mel jsem moznost to hrat na GC v Lipsku a podle me to vypadalo teda hezky, ten filtr se poved xD, sice sem to hral jen nakou tu minutu, abych to jen osahal. Drandil jsem tam po meste jak trotl tim autem a musim rict ze se mi to libilo, zaver zadny neudelam jelikoz sem nevidel z pribehove linie ani prd, ale myslim z mich prvnich dojmu, ze to oproti Pro street bude urcite jine kafe a snazili se tam namrskat to nej (jen aby to nepremrskaly a pak to stalo za pendrek i to se muze stat, ale uvidime az to vyde).

PS3 teste se spis na Little Big Planet ten je opravdu sranda hrat a vypada to paradne :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

vzdycky kdyz se oznami novy NFS, ctu to samy (nejlepsi dil byla petka, bude to stat za kulovy, kazdej dalsi dil je horsi, rychlokvasky atd atp) a stejne se to vzdycky hraje jak o zivot :))) stejne jako ty omlilany stiznosti, ze tam neni fyzikalni model. Dyk je to arkada, tam nejde o to zrusit auto, pripadne jet sedesatkou, jen abych to neodrel. Tesim se jak malej fakan na singl i multi :)

Odkaz ke komentáři

Pro Street byl příšerný, Undercover by měl být podle ředitele vývoje o dost lepší, protože on a jeho vývojáři nejsou pod takovým tlakem jako před tím.

Osobně jsem čekal víc od grafiky, třeba ty auta (myslím ty co tvoří obyčejnou dopravu) jsou totálně hnusný (sice ne jako v předchozích dílech, ale stále to je zdeformovaný obdélnik s texturama), prostředí nic moc (vypadá to jako z NFS Most Wanted).

Navíc je škoda, že neokopírovali systém závodů z burnoutu (je určený začátek a cíl, ale jak a kudy se do toho cíle dostaneš je na tobě) - systém šipek mě na dnešní dobu přijde dost zastaralý a hlavně nereálný, ukazuje to jen na lenost vývojářů (na co šipky, když existuje gps).

Doufám, že autoři vymyslí aspoň něco nového (třeba možnost založit si po netu vlastní crew, nějaké vychytané minihry - tuning motoru, kreslení vinylů tabletem.....možnost koupit si spolujezdkyni, vrácení v čase - jen trochu, ale hlavně po netu, to by dost zmátlo protivníky např. v zatáčce - samozřejmě by to šlo před závodem vypnout) atd.

Z nfs mám špatný pocit, určitě to zkusím (demo), ale radši si počkám na Midnight Club.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
posledni komentar: "this isnt the psp version...its the ps3 and xbox360 version. it looks sweet though!"

:dozey:

aha tak kvuli tomu ze je to PS3 verze se to jmenuje

"

Need for Speed undercover psp cop chase"

ze ano...

ale je pravda ze to pro PSP vypada az moc nerealne.

marek_2080: PSP asi uz nejakou dobu mas, takze sis snad sam nemyslel ze to video muze bejt z PSP...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu