Frozen Bee Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 hodte sem pls nejaky screen ze zavodu,ďek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 ta hra docela stoji za prd. Grafika na nic - rychlost na nic - tuning na nic - celkovy dojem na nic ale ta hra me bavi i kdyz stoji za prd. Vcera na nocni jsem ji hral dve hodky a nemuzu rict ze bych se nejak moc nudil to ostatni needy me tak nechytly Tak nejak. Pripada me ze nekdy jsou brzdy na nic, v zatackach skoro nejsou potreba xD No nic.... Du parit Forzu 2 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 no to zas neni pravda zen nejsou skoro potreba ale jinak rikam ze to neni nic prelomoveho ale zase na to nenadaval .. jinak me ale stve ze kdyz potkam poldy tak se na nich zastavi obraz ale nezpomalito cas tak abych byl skoro porad na stejnem miste proste se najednou objevim nekde uplne v ...... a kdyz je to v zatacce tak jsem jasnej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 ja to hram len kvoli tomu ze nemam co hrat ale inaksie nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Mě se asi nejvíc líbilo Juiced Eliminator(myslím závodní jinak LCS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Ta hra je des. To co vv posledni dobe EA predvadi byse dalo nazvaz vym*davanim s hraci. Posledni hra co se dala hrat v kuse by NFS : MW ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy.b Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Dal jsem tomu cca 15 min. Velký zklamání ... a to ty trailery vypadaly tak slibně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 njn reknu vam ze mighnite club la remix je 100krat lepsi ze? takova skoda a ja si rikal ze kdyz mighnite club je tak supr tak tahle bude jeste lepsimm a ono nic:?a navic tomu hoodne moc chibi samotna jizda ve mneste ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 mam dilema Midnicht club la remix nebo NFS oboje mi to prijde totozne a MC ma horsi hodnoceni na PSP obdrzelo 6/10 a NFS psp 7/10 ale tak poradte vy MC nebo NFS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 mam dilema Midnicht club la remix nebo NFS oboje mi to prijde totozne a MC ma horsi hodnoceni na PSP obdrzelo 6/10 a NFS psp 7/10 ale tak poradte vy MC nebo NFS ? mc hral sem mc to nove a aji nfs undercover a ja osobe davam prednost mc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 jj diky ale jako jeste rekni jako nejaky klady obou her abych byl v obraze abych si treba nesehnal MC a potom tam mel jen jezdeni do kolecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Listopad 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2008 Pocit z jízdy ubohej, auto zase nesedí na vozovce tak jak by mělo a "plave"... To že člověk jede 200 km/h si uvědomí až po pohledu na tachometr... "Efekt" nitra taky k pousmání... to se nám zase něco nepovedlo, že, pánové z EA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shift Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Zde seznam aut na psp verzi sepsal jsem ho sám z videa na youtube: Nissan 240SX (S13) Mazda Mazda3 MPS Pontiac Firebird 1967 Ford Mustang Pontiac Solnice GXP Volkswagen Golf GTi Mazda RX-8 Ford Mustang GT Chrysler Hemi 300C SRT8 Dodge Charter SRT8 Lotus Elise Toyota Supra Mazda RX-7 Nissan 350Z (Z33) Porsche Cayman S Mitchubishi Lancer Evolution IX Nissan Skyline GT-R Mitchubishi Lancer Evolution Mercedes-Benz SL65 AMG Dodge Viper SRT10 Nissan 370Z BMW M3 E92 Aston Martin DB9 Lamborghini Gallardo Porsche 911 GT2 Fort GT Chevrolet Corvette Z06 Audi R8 Nissan GT-R (R35) Porsche Carrera GT Pagani Zonda F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Mno je to dobrý, ale mohlo by bejt lepší. Nitro pouze rozmázne display, žádný efekty nejsou. Jinak sem eště nehrál PS, takže nevim co je opravdu Špatná hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 zdar, ted sem narazil na stranku kde je save, ale jen 12% ale jsou odemceny vsechny auta!! ale jak rikam, jen 12% tady to mate: http://uloz.to/967929/ULES01145001.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shift Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Nejsou nějaké recenze PSP verze nfs undercover? nebo alespon hodnocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 No tak jsem od toho nic nečekal o opět se to potvrdilo, příběh alá Driver na tom nic nepřidá, je to stále mizerná, nudná a dle mého názoru jedna z nejhorších závodní her na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Je to vec nazoru kazdeho jedince. Z cele serie na PSP je dle meho nejlepsi Most Wanted a Undercover je dost podobny... ma i neco navic... Nic prevratneho to neni, ale nevim co vsichni Cekate??? Nejakou prevratnou grafiku a podobne si muzete nechat zdat... je to hra na PSP, tak se proberte!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B0r!L Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Tak mě ta hra docela dost baví :) Už mám 37 procent kariéry a za chvíly budu mít body na Porshe Cayman S :psp: Akorát mě dost štvou typy závodů kde máš zničit určitý počet poldů, nebo napachát určité množství škod. Jeden takovej závod mi trvá totiž i 2 hodiny :cry: Jinakmě to ze všech NFS na psp nadchlo nejvíc. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d3moon Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Je to vec nazoru kazdeho jedince. Z cele serie na PSP je dle meho nejlepsi Most Wanted a Undercover je dost podobny... ma i neco navic... Nic prevratneho to neni, ale nevim co vsichni Cekate??? Nejakou prevratnou grafiku a podobne si muzete nechat zdat... je to hra na PSP, tak se proberte!!! hral si mc:la remix ,) zahrej si to ..... grafika minimalne o 50% lepsi ... co se tyce tuningu,volnosti,HRATELNOSTI.... nsf:undercover tomu nesaha ani po tu nejspodnejsi cast kotniku ... :blink: my god .... autori to odflakly jak litovelsky pivo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 v tyhle hre mi nejvic chybi volne pohybovani po meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 mam 52% mužu si koupit jaky auto chci je to o ničem je to moc lehký ty policajti jsou přehnaný při závode se me ani nedotknou jenom jedou za mnou nic nedelaj ale kdyz mam naky auto odvest do ukrytu treba lamborgini tak se muzou posra* a bouraj do mě řÍKAM MĚLI BYSE VRÁTIT Z5 NA ZEM A UDĚLAT POŘADNOU hRU JAKO BYLA TŘEBA UNDEGROUND 2 ta hra nemala chybu nejlepší tuningová a závodní hra co jsem kdy hrál myslím že se mnou budete souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogba.a Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 need for speed undercover PSP prosim pomoct z 1 misi ! Horke auto! Tento vuz mercedes benz SL65 AMGma cenu 100 000 dolaru.pokud na tomto aute zpusobite takove skody,ze bude jeho cena nizsi nez 10 000 dolaru proghrajes!!!! ja ujedu policajtum a nenarazim ani 1 a napise mi to jsi porazen neporadi mi nekdo co mam delat a na GPS neni nic kde bych mel zaejet!!! prosim poradte mi !!! at se dostanu dale !!! Moc vsem dekuji kteri mi poradi Děkuji čaute!. :o Napiste mi PM diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 need for speed undercover PSPprosim pomoct z 1 misi ! Horke auto! Tento vuz mercedes benz SL65 AMGma cenu 100 000 dolaru.pokud na tomto aute zpusobite takove skody,ze bude jeho cena nizsi nez 10 000 dolaru proghrajes!!!! ja ujedu policajtum a nenarazim ani 1 a napise mi to jsi porazen neporadi mi nekdo co mam delat a na GPS neni nic kde bych mel zaejet!!! prosim poradte mi !!! at se dostanu dale !!! Moc vsem dekuji kteri mi poradi Děkuji čaute!. :o Napiste mi PM diky mam stejny problem, uz jsi to vyresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogba.a Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 DAFSIG: ahojky mam to muses jezdit s tim autem celou dobu nez vyprsi cely cas moc ho nenic a pak jenom staci utect policajtum a mas to v kapse jak to udelas tak mi nappis PM-zpravu soukromou me !!! jestli si to udelal cauky mej se" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.