rakahoš Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 ja bych potřeboval taky radu jak zvyšovat přidavani body aby se mi tam za body oběvilo x 1.5 nebo 2.0 atd.. vubec to Ničeni nevzladam a vždy mi to zbyde tak už jsem to konečně přehral,ta detektivka Lyn nebo jak je tedy pekna mrcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B0r!L Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 No nevim jak se to presne dela ale kdyz nabouras do hodne veci rychle za sebou tak se ti to zvysi. Treba kdyz je za sebou rada tech barelu nebo kuzelu tak dej O projed tou radou kuzelu. No nak tak to delam ja a vzdycky se mi to pak nasobi ty body :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F!nCh!K Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 hmmm tak NFS na PSP mně fakt zklamali a čekal sem, že Undercover bude bomba,...chyba! Je to ještě horší než ProStreet :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Kámoš to má v čestine a prej pěkná srač*a tak nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 je to vec nazoru nejaky lidi to tu odsuzujou a fakujou nejaky pochvalujou a zavrhujou MC la remix :D sam nwm ale kdyz si mam vybret tak MC LA REMIX a az na ign bude recenze NFS undercover tak se uvidi :) tady ze to nesedne nejakym hracum se nenech ovlivnit nekoho to bavi nekoho ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 tak sem zkusil MC.... a NFS Undercover a NFS neni spatna hra, celkem me to bavi hrat pres multiplayer, kdy je jeden polda a druhy ujizdi, to je best... ale jinak singleplayer mi prijde docela good, hlavne ve videich jsou cz titulky, tak alespon presne vim, o co tam jde. Me naopak zklamal MC.., dost lidi ho chvali, ale me to fakt nechytlo:roll:, asi jsem cekal neco krapec realnejsiho, nez celou trat projet po dvou kolech a jeste vysilat neco jako blesky na soupere... zase je tam pekne udelane mesto (dost veci tam jde "zborit") a model poskozeni... Jinak bych se spis priklonil k tomu NFS, ne ze by to byla nejaka skvela hra, ale spatna taky ubec neni a rekl bych, ze je nejlepsi z PSP serie NFS (jsem teprve na zacatku, treba me to prestane bavit, ale snad ne:psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 mě se ta hra náhodou líbí:wohow: jsou ta dobry auta a je to v CZ:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Slabota. Vybavuji si jak jsem si u noveho MC lehoucce narikal, ze uz je to jak nejaky NFS. Jakoze spousta veci jen tak na efekt. Avsak dobra hra to je. Nove NFS jsou prumerni az podprumerni takrka ve vsech ohledech (Grafika, hratelnost, soundrack me taky zatim moc nepresvedcil). Zkusim PC verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Slabota. Vybavuji si jak jsem si u noveho MC lehoucce narikal, ze uz je to jak nejaky NFS. Jakoze spousta veci jen tak na efekt. Avsak dobra hra to je. Nove NFS jsou prumerni az podprumerni takrka ve vsech ohledech (Grafika, hratelnost, soundrack me taky zatim moc nepresvedcil). Zkusim PC verzi. obavam se, ze na PC je to jeste horsi... :-/ odjel sem asi 4 zavody(ten prvni stejnyho typu jako na psp, ale pak ty dalsi jsem proste jezdil s pridelenym 350Z, jestli se da koupit jiny az nejak pozdejc to nevim..) a hruza hruz... jinak pro me je jednoznacne lepsi MC:LA.. NFS:UC jsem dohral vcera a muzu objektivne rict, ze nemoznost prodat v NFS auto me ale neskutecne SE*E... temer nulovej tuning uz je veci jinou, ale u me, prestoze me nfsuc bavilo, jasne vyhral MCLA, byt se mi sem tam z niceho nic zasek a ty efekty jako napr. "bouchnuti" kapoty jsem jednoduse nepouzival a jizdu po dvo kolech minimalne, vetsinou jen v cili abych auto otocil na strechu... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shift Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Verze undercover na nitendo DS ma docela dobrou grafiku, mrkněte na video : http://www.youtube.com/watch?v=5pPcRJ-4mR4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Mno zkoušel sem na DS jeden závod a zdá se mi to snad i lepší než na PSP. Zabít EA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Grafika jako takova je se mi zda lepsi nez na psp ale efekt kdyz jede auto rychle je strasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli v těchto NFS-kách je opět nějaká volná jízda že jezdíte po mněstě honíte se s poldama. (prostě jako to bylo v carbonech). Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli v těchto NFS-kách je opět nějaká volná jízda že jezdíte po mněstě honíte se s poldama. (prostě jako to bylo v carbonech). Dík no ja jsem to chvilku hral a zadna volna jizda,ale jsou tam taky ukoly kde musis znicit poldy uniknout jim atd.:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 A kde ty ukoly najdu? Nikde nic nevidím, nemusím dokončit několik závodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frida007 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ten ukol se ti obevi v pozdejsi casti hry(po par zavodech).De o to ze musis v casovem limitu znicit urcity pocet poldu a nesmi te chytit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 hmm....tak to si asi pčkam teprve jsem to stáhl a vyhrál jsem tři závody. Škoda že tam nedali nějakou volnou jízdu :-(. Ale zase jsou tam pěkný auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 v nfs neni zadna volna jizda proto me stve protoze uz jsem ji dohral a tedka nemam co delat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 To už jsi jako dohral NFS Undercover? Já se asi vrátím zpět na carbony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 jj už mám horovo přesně jsem to hral 21 hodin a otočil jsem to ale musim rict že me hra bavila ale na underground 2 to nemá. ale ser* me tio volne pohybovani potom meste :- ) jinak by byla hra docela super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B0r!L Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Zdarec. chtěl jsem se pochlubit s mým výkonem. Ani nevím jak jsem to udělal ale způsobil jsem bouračku všech aut v závodě.:psp: Je to můj 141 závod takže to neni tim že maj všichni křápy auta :D No a tady přikládám screen. Boril, ten 1 sem já :D:D http://upload.csrune.com/files/100_2545692.JPG marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 kdyby mel nekdo rip tehle kdy at mi psole pm ... budu moc vdecny:bash: na foru sem nasel jen jednu rtip verzi nejak cez 400mb ale s tou mam problemi pri extrahovani ... sam sem zkousel rip ale nikdy sem se pod 800 nedostal ... moc s tim jeste neumim ani podle navodu na foru sem to vic nedal tak bych byl moc vdecny a predem dekuju :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny1 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 :ziped: fakt mě to zklamalo grafika upej trapas:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 hra neni o grafice podivej se na endwar hral jsem grafika vypada jak komunisticka strategie redalert prvni dil :D ale dalo se to hrat jinak jako podle me propadak roku tak ale to nfs mi nepride jako nejhorsi grafarna je podobna jako carbonech ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogba.a Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Ahojky preji vsem mam hru nfs undercover a mam uzz 85% a ja jsi treba koupim auto napr.. Pagani zondu a nemuzu ji vytunit proc ??? staci treba nitro ale nevim jak napiste mi kdyztak na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.