AngelF Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 kdyby mel nekdo rip tehle kdy at mi psole pm ... budu moc vdecny:bash: na foru sem nasel jen jednu rtip verzi nejak cez 400mb ale s tou mam problemi pri extrahovani ... sam sem zkousel rip ale nikdy sem se pod 800 nedostal ... moc s tim jeste neumim ani podle navodu na foru sem to vic nedal tak bych byl moc vdecny a predem dekuju :psp: To je určitě rip od marlenka. Použij nejnovější 7zip a rozbalíš to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 hra měla být velkým úspěchem, místo toho jen další neúspěch v NFS řadě....spíš to vypadá, že šéfové EA nemučili vývojáře, ale stále dokola mučí nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 tak tohle je zvlastni hra nekoho bavi nekoho ne zalezi na kazdym podle me neni nejhorsi a pride mi zabavnejsi nez RR 1 a 2 coz je naproste kravina NFS me nesklamali na plny care ta cara ale neni nejrovnejsi tak ale da se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shift Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Jaký mody jsou ve hře? je tam i higwale (nebo jak se to píše) battle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 tak tohle je zvlastni hra nekoho bavi nekoho ne zalezi na kazdym podle me neni nejhorsi a pride mi zabavnejsi nez RR 1 a 2 coz je naproste kravina NFS me nesklamali na plny care ta cara ale neni nejrovnejsi tak ale da se to RR je uchvatna arkada, bit v porad stejnem stylu. NFS tu hru v nicem neprekonava a to je RR launch titul. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Florence20 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 prosim vas, svet je velky a na tej minimape, co je na hlavnej obrazovke nie je vobec nic vidiet, iba bledomodru machulu a ked si chcem dat velku mapu, tak ta sa musi zapnut cez manu a nacitavat - to aj vam takto funguje,ze na minimape nie je nic vidiet a velka mapa sa musi spustat cez menu? lebo ked sa chcem dostat k nejakemu zavodu, tak pomaly na kazdej krizovatke aby som sa prepinal na velku mapu. a dalsia vec, ked pridem na miesto zavodu, tak ich nevidim vyznacene, ze tam ten zavod je. Cakal by som nejaku sipku, ze tu je ten zavod, alebo nieco podobne...:bash::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Tak to nevim co hraješ, protože na PSP se nedá jezdit po městě, takže nechápu proč bych něco hledal na mapě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 jaky tam jsou mody v psp verzi pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Tak sem si to konečně zahrál a..... sem teda hodně sklamanej, grafika upně na prd a hratelnost taky, jediný co se mi tam líbilo byly ty český titulky....řek bych že Midnight Club L.A. Remix je mnohem lepší ve všech ohledech, tak pokud chce někdo závodní hru s licencema, doporučuju to L.A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ja fakt nwm tak co si mam koupit (nemam flash psp) tak prosim jednohlasne mi rkenete MC LA remix nebo NFS uc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luschak Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 me teda NFS na PSP nebavej vubec....proste hruza a Prostreet to radsi nemluvim tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 jak mám prodat auto ktery nechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 zlaty NFS Most Wanted, tohle mi pripada ze to vymyslely 100 let za opicema :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogba.a Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Hej lidicky projel jsem vsechny NFS od undeground 1 az do undercover nejlepsi je Undeground nechapu proc neudelaji undeground 3 moc me to sere ale na PSP to ma strasnou grafiku lituji tohop ze jsem si ho koupil !!! to radeji bych si koupil tamagotchi!!!! jak vyrabi NFS neuvazujou jak se to bude libit lidem jsou asi tupi!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Hej lidicky projel jsem vsechny NFS od undeground 1 az do undercover nejlepsi je Undeground nechapu proc neudelaji undeground 3 moc me to sere ale na PSP to ma strasnou grafiku lituji tohop ze jsem si ho koupil !!! to radeji bych si koupil tamagotchi!!!! jak vyrabi NFS neuvazujou jak se to bude libit lidem jsou asi tupi!!!! žádné undeground 3 :ziped:.. to by snad bylo ještě horší jak undercover a zkazilo by to pověst zlatému underground 1,2 :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gameexpress86 Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Státna jednotka vyrázena!!!Zpusobená skoda 3300$!!!:!::!::!::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Upload Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 tak tahlo fotka se mi libi nebylo kam před tou hrou utéct....sem sokován....te je vymysleno pro mne:):cheesygrin::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MozartMM Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 nevím jestli ste o tem sliseli, ale stejně jako starší díly, tak i Undercover bude nabízet několik desítek vozidel ve třech kategorií, a to Evropská, Americká a Japonská--- v zastoupení nebudou chybět automobily, jako je Audi R8, Audi S5, Audi TT, BMW M3 E46 atd.---a nebude chybět ani nejrychlejší auto minulého dílu NFS, tj. Pagani Zonda F. EA udělala dost velký krok kupředu, jelikož řidiči reagují na změnu směru směrovkou a pokud kolem nich projedete dost rychle a těsně, tak se i leknou, z čehož vyjde nejedna hromadná nehoda (jako z Kobry 11). :psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Kdy už udělaj pořádenej volnej mod projizdeni po meste myslel jsem ze to bude prave v undercover skoda:( grafika taky nic moc stary zlaty NFS:MW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasterdenstrom Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 :wohow:slisim ze treba drtit poldy uz se mi nalada zlepsi jo ja rad v nfs kdyz muzu poldu natlacit na strom hehe8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
needyejt Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 uz jsem ho videl zklamalo me zaje nejde poskodit ( rozsekat ) auto jen policajty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Auto se prodat nedá. Jinak MCLA RULZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 halo nikdo neodpovedel a asi neodpovi naposled jaky tam jsou pls mody v novem NFS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gameexpress86 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Zatím je znám Highway Battle mode – jde o závod v hustém provozu s oponentem, kterého musís předjet o 300 metrů, což připomíná Outrun z Underground 2. Druhý mód je on-line. Cops and Robbers, kdy hráči jsou rozděleni po 4 hráčích do dvou skupin, kdy jedna má za úkol peníze hrát (policisté) a druhá peníze získat a odjet s nimi do určeného bodu (což jsou samozřejmě zloději). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanislavveliky Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 :psp:mne to nešlo s klávesnicí tak sem skusil s joystickem a teď sem neporazitelny ješte bych rad vyskoušel volant8) že prej G25ka je nej volant:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.