Spinder Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 no nevím asi nejlepší díl z NFS na PSP :) ale burnout a M.c. Sou proste nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 dohral nekdo tuthle hru??? Odjel jsem uplne vsechno, ale hra je stale dokoncena na 88% ??? nevite kde co jeste odjet aby to bylo dohrany na 100% ??? Cao vsem... Odjel jsem vsechny zavody v kariere, ale hra je dohrana jen na 88% . jak ji dohrat na 100% ???? vi to nekdo??? balagui098jianada66niriniyakamainongkenuodiya :spam:BAN NA TEBE!!!! :banned: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Richie Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 :psp:mne to nešlo s klávesnicí tak sem skusil s joystickem a teď sem neporazitelny ješte bych rad vyskoušel volant8) že prej G25ka je nej volant:idea: mam G25 je nejlepší mám i MOMO ale, s G25 se to srovnat nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEJF^ Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 presne jako tomahawk odjel sem uplne vsechno a mam tam 90 % by me zajimalo kde je tech zbylejch 10 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 presne jako tomahawk odjel sem uplne vsechno a mam tam 90 % by me zajimalo kde je tech zbylejch 10 :) ja mam jen 88% ?? kde si nabral 90% ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEJF^ Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 a uz sem na to prisel u tech zavodu kde neni zluty volant ale modrej krizek tak v tom nemas ty zavody udelany na 100% ty jednotlivy zavody poznas tak ze u nich mas modrou fajfku...tak sem je zajel znova a voala uz mam 91 %:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creater Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 já mám 91% a závod kde mám zničit CHase a 4 její hlídače, zničím 3 a poslední Viper i když do něj buším tak mu nezmizí ani kousek života, zničím i CHase ale v mapě mám u tohoto závodu žlutý volant ale pod ním bliká zeleně a další závod se neodemkne tak nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Duben 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2009 no nevím asi nejlepší díl z NFS na PSP :) ale burnout a M.c. Sou proste nej Dnesj jsem tuto hru vyměnil za Midnight Club LA a řeknu vám ty NFS na psp jsou fakt ty nej co vyšli - slušná grafika a docela opakuji docela good i závody a příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 na mapě. btw hraju to na pc a nemůžu se vod toho odtrhnout, jaká je to řežba, ale tohle všecko je věc názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 Já sem PC verzi taky hrál a zase tak špatná mi nepřišla, ale zkus verzi na PSP a taky budeš řikat něco jinýho. Tohle docela zmrvili. Já na to byl tak natěšenej že než to vyšlo tak sem byl celej den nalepenej u kompu a čekal sem na to v topicu na PSPISO a jakmile se objevily linky tak sem to stáhnul a upnul na uloz.to Prvních pár minut dobrá hra. Ale to mě přešlo asi tak po hodině hraní. Hra má neduhů fakt hodně. Dobrejch stránek to fakt moc nemá. Leda tak soundtrack kterej se tradičně povedl. Jinak fakt skoro nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.