Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for speed Undercover

Driver1468621779

Recommended Posts

• Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

dohral nekdo tuthle hru??? Odjel jsem uplne vsechno, ale hra je stale dokoncena na 88% ??? nevite kde co jeste odjet aby to bylo dohrany na 100% ???

Cao vsem... Odjel jsem vsechny zavody v kariere, ale hra je dohrana jen na 88% . jak ji dohrat na 100% ???? vi to nekdo???

:spam:BAN NA TEBE!!!! :banned:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já mám 91% a závod kde mám zničit CHase a 4 její hlídače, zničím 3 a poslední Viper i když do něj buším tak mu nezmizí ani kousek života, zničím i CHase ale v mapě mám u tohoto závodu žlutý volant ale pod ním bliká zeleně a další závod se neodemkne tak nevím..

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...
  • 2 weeks later...

Já sem PC verzi taky hrál a zase tak špatná mi nepřišla, ale zkus verzi na PSP a taky budeš řikat něco jinýho. Tohle docela zmrvili. Já na to byl tak natěšenej že než to vyšlo tak sem byl celej den nalepenej u kompu a čekal sem na to v topicu na PSPISO a jakmile se objevily linky tak sem to stáhnul a upnul na uloz.to Prvních pár minut dobrá hra. Ale to mě přešlo asi tak po hodině hraní. Hra má neduhů fakt hodně. Dobrejch stránek to fakt moc nemá. Leda tak soundtrack kterej se tradičně povedl. Jinak fakt skoro nic.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu