Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Clo a DPH z USA

will

Recommended Posts

ja sem si nechaval poslat iPhone z Ameriky... cena 399USD... DPH jsem platil klasickych 19% takze neco kolem 1200Kc,- a clo jsem neplatil zadne.. jde o to, jestli ty tvoje veci jsou elektronika, obleceni atd... ke kazdy veci je clo uplne jiny... ale kazdej balik nejsou schopni zkontrolovat, takze ja jsem mel stesti.. zadne CLO jsem neplatil... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me chodi baliky z USA skoro kazdy den nejvetsi hodnota byla asi prez 200 dollaru a clo jsem platil poprve zrovna dneska a podle me nepravem. Cena baliku byla 80 dollaru a byl oznacen jako gift, platil jsem 333KC, nevim kterej akcni ****** se nudil a vypocital tohle. Byly to boty

Odkaz ke komentáři

me chodi baliky z USA skoro kazdy den nejvetsi hodnota byla asi prez 200 dollaru a clo jsem platil poprve zrovna dneska a podle me nepravem. Cena baliku byla 80 dollaru a byl oznacen jako gift, platil jsem 333KC, nevim kterej akcni ****** se nudil a vypocital tohle. Byly to boty

jakým způsobem probíhá placení????......to ti pošlou dopis?????....nebo ti přiloží složenku????....jak to probíhá....???

Odkaz ke komentáři

jakým způsobem probíhá placení????......to ti pošlou dopis?????....nebo ti přiloží složenku????....jak to probíhá....???

Kdyz nevi cenu baliku tak si ho nechaj a poslou ti dopis aby si dolozil cenu a oni z toho vypocitaj clo. Kdyz cenu vi prinese to postak a vybere jako dobirku. A neotviraji vsechny baliky, ani ten za kterej sem platil nebyl otevrenej. Ale sou to bu***

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
pod 22 euro (myslim ze je to 37 dolaru nebo tak nejak :lol:) se clo neplati,tak nevim jestlik se tomu vyhnes....

Od ledna 2008 se tolerance zvýšila na 150 eur v rámci EU a na 175 eur mimo země Evropské unie. Pokud vyčíslené clo nedosahuje 10 eur, nepočítá se. Výrobek nebude proclen, když bude označen jako dárek. Ale to už asi všichni víte...

EDIT: Nejsem si jist, ale domnívám se, že ani zboží označené jako dárek není osvobozeno od DPH.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu