Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ja sem si nechaval poslat iPhone z Ameriky... cena 399USD... DPH jsem platil klasickych 19% takze neco kolem 1200Kc,- a clo jsem neplatil zadne.. jde o to, jestli ty tvoje veci jsou elektronika, obleceni atd... ke kazdy veci je clo uplne jiny... ale kazdej balik nejsou schopni zkontrolovat, takze ja jsem mel stesti.. zadne CLO jsem neplatil... ;)

Odesláno
  VINC napsal:
me chodi baliky z USA skoro kazdy den nejvetsi hodnota byla asi prez 200 dollaru a clo jsem platil poprve zrovna dneska a podle me nepravem. Cena baliku byla 80 dollaru a byl oznacen jako gift, platil jsem 333KC, nevim kterej akcni ****** se nudil a vypocital tohle. Byly to boty

jakým způsobem probíhá placení????......to ti pošlou dopis?????....nebo ti přiloží složenku????....jak to probíhá....???

Odesláno
  will napsal:
jakým způsobem probíhá placení????......to ti pošlou dopis?????....nebo ti přiloží složenku????....jak to probíhá....???

Kdyz nevi cenu baliku tak si ho nechaj a poslou ti dopis aby si dolozil cenu a oni z toho vypocitaj clo. Kdyz cenu vi prinese to postak a vybere jako dobirku. A neotviraji vsechny baliky, ani ten za kterej sem platil nebyl otevrenej. Ale sou to bu***

• 2 months later...
Odesláno
  Senpu napsal:
pod 22 euro (myslim ze je to 37 dolaru nebo tak nejak :lol:) se clo neplati,tak nevim jestlik se tomu vyhnes....

Od ledna 2008 se tolerance zvýšila na 150 eur v rámci EU a na 175 eur mimo země Evropské unie. Pokud vyčíslené clo nedosahuje 10 eur, nepočítá se. Výrobek nebude proclen, když bude označen jako dárek. Ale to už asi všichni víte...

EDIT: Nejsem si jist, ale domnívám se, že ani zboží označené jako dárek není osvobozeno od DPH.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu