KILLaMH Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Sledujem,ze par ludi tu ma problem par krat kliknut X ...Tak tu je rychly navod na End of Times patcher...Konecne patcher plne funkcny s prelozenym skoro uplne vsetkeho vratane:rozhovorov,popisov u zbrani,popisov pri gemoch,popisov pri questoch+samozrejme vsetko potrebne co sa snazily prelozit v inych patchoch...Vrele doporucujem,na zaklade zlych skusenosti s patchermy zo SoC. Navod: -Rozbal a spusti patcher -Pripoj PSP na USB -Klik na Translate v patchery -Naved patcher na svoje ISO priamo v PSP a klik open (note:Musi byt ISO,nie CSO) -Ked dorataju cisla v pravom dolnom rohu kludne zavri,mas to hotove :) Enjoyte ;) easy... http://rapidshare.com/files/124033669/EoTpbv1.4.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ja sem ti rikal ze je to patchem,ale ja osobne sem zrovna dnes presel na Papimeru v2.zatim sem nemel problem ani s jednim... jo a jeste 1 vec-zmensi si sakra podpis-zbytecne to rozsiruje forum,pak se nediv ze ti nedekujou,dyt se nikomu nechce jezdit s listou:cheesygrin: a jeste 2 rady k navodu-kdyz pises navod,vykej-pusobi to lip(je to spis mysleny jako plural) -kdyz uz nebudes vykat,tak urcite nepis zavry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 chlapi jen pro informaci.. co navic prelozi papimeru v2.2 oproti v1.0? diky staci ty nepodstatnejsi veci, kterych jste si vsimli edit: KILLaMH: u toho patche z navodu bych se chtel spis zeptat, co tam je jeste neprelozeneho, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 na to zapomen,tady je to samej noob,nebo post huntermisto tho aby zmackli THX,tak radsi zahlcej forum zbytecnejma postama ja sem ti rikal ze je to patchem,ale ja osobne sem zrovna dnes presel na Papimeru v2.zatim sem nemel problem ani s jednim... jo a jeste 1 vec-zmensi si sakra podpis-zbytecne to rozsiruje forum,pak se nediv ze ti nedekujou,dyt se nikomu nechce jezdit s listou:cheesygrin: a jeste 2 rady k navodu-kdyz pises navod,vykej-pusobi to lip(je to spis mysleny jako plural) -kdyz uz nebudes vykat,tak urcite nepis zavry a co je v tom Papimeru v2 neprelozeno? dik za odpoved:roll:nebo ktery z tech dou je lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 [;365952']edit: KILLaMH: u toho patche z navodu bych se chtel spis zeptat' date=' co tam je jeste neprelozeneho, diky[/quote'] Zatial som nasiel len dve veci Neprelozene=Rozhovor s babkou co predava macky a rozhovor s bojovymi mackami(s kucharmi je prelozeny)...Inak asi vsetko,cize tymto padom mame MHP2G eng. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 a co je v tom Papimeru v2 neprelozeno? dik za odpoved:roll:nebo ktery z tech dou je lepsi? v papimeru jsou neprelozeny rozhovory a zbytecny popisy(u brneni a zbrani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Su tam aj neprelozene zbytocne popisy pri gemoch,ze prakticky newbie ani nevie naco su...Osobne rad citam povesti o zbraniach a monstroch,alebo knihy.Ale pravda,rozhovory su pre nas zbytocnost,lebo je to furt iste dokola(MHF2/MHP2G)az na vynimky,pri new monsteroch...Ale zase pre newbie,ktory to nepozna,nevie,ze town zacal okupovat Lao-Shan LOL.Napomaha to dotvarat atmosferu...Tak to tu vsetko mate. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 supeer facha to diiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 supeer facha to diiik :thumbup: nemas zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Tak to mi ten End of times patch pripada lepsi.. v podstate jedinny, co mi chybelo na papimeru 1.0 byl popis zbrani, hlavne u LBG, kdy jsem spis tipoval, co to je za typ munice s rapid firem apod.. jinak posledni vec, ktera by me zajimala na tom End of times patchi je, jak je to prelozene?.. v papimeru 1.0 mi opravdu vyhovoval stil anglictiny odpovidajici anglickemu pojmenovani v MHF2, oproti patchi, co jsem mel pred tim... tim chci rict: zadny napriklad los scale, ian shell a vubec odlisne nazvy oproti MHF2:roll: dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 [;366402']Tak to mi ten End of times patch pripada lepsi.. v podstate jedinny' date=' co mi chybelo na papimeru 1.0 byl popis zbrani, hlavne u LBG, kdy jsem spis tipoval, co to je za typ munice s rapid firem apod.. jinak posledni vec, ktera by me zajimala na tom End of times patchi je, jak je to prelozene?.. v papimeru 1.0 mi opravdu vyhovoval stil anglictiny odpovidajici anglickemu pojmenovani v MHF2, oproti patchi, co jsem mel pred tim... tim chci rict: zadny napriklad los scale, ian shell a vubec odlisne nazvy oproti MHF2:roll: dikec[/quote'] Mno prelozene je to celkom v poho,ziadne extremne rodiely,ze by si mal problem to rozoznat oco sa jedna...Niektore gemy su inak pomenovane(ale tak zrozumitelne)Skor mi toto pride lepsie,napr terrain damage[HI] je teraz terrain damage negated(ako ma byt podla mna)Da to rozum,ze kazdy tlmocnik pochopi vyznam slova inak,ale tento je podla mna prijatelny...Zmena napr.ked dostanes skill od felyne tak svieti na fialovo,nie na zlto :cheesygrin: Inak nic,co by malo robit problem...Mno a urcite je lepsi inak bych ho sem nedaval ;) mal som uz styti rozne eng.patche tak mozem posudit.Tento je zo vsetkych najlepsi a myslim,ze uz menit nebudem,aj ked na SoC vydaju "ich akoze full patch" :roll: mozu si nechat,fakt. //Inak s tymi LBG mas pravdu no...Ked som sa konecne naucil ako je japonsky pierce,pellet a ako rapid fire,zas som skusil iny patch,kde popis bol japonsky a strely ang. :roll: a zas som nevedel LOL Tu to je vsetko jak ma byt ;) /// tim chci rict: zadny napriklad los scale' date=' ian shell a vubec odlisne nazvy oproti MHF2:roll:dikec[/quote'] Checkoval som to dokladnejsie,mno a je tam ten Los,Ian...Ale ma to hacik.Oproti napr.Papimeru kde bolo Rathalos Hvl Scl je tu Los Heavenly Scale,alebo Rathian Hvy Shl je tu Ian Heavy Shell.Mno a zmenene su len Rathalos,Rathian,Basarios,Gravios...To je asi vsetko.No a bavime sa samo len o materialoch,vsetky ostatne nazvy su tak ako maju byt(myslim questy,knihy,popisy)Cize toto sa tyka cisto len matrosu pri upgrejdoch,takze ked pytvas je tam samozrejme normalne Rathalos..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 nejede mi to, spustím patcher a hodí mi to chybu ,,Správná inicializace aplikace (0x0000135) se nezdařila'' prosím pomocte někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Červenec 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Pokial to nevyriesis(to co sme riesili na skype) tak sem napis,uploadnem ti iny patcher ;) Ale ako hovorim,ten error je v PC nie PSP,musis mat nieco s OS,kedze mas XP kde neni UAC...nechapem,pretoze to vsetkym slape.Skus sa pohrat s OS v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Pokial to nevyriesis(to co sme riesili na skype) tak sem napis,uploadnem ti iny patcher ;)Ale ako hovorim,ten error je v PC nie PSP,musis mat nieco s OS,kedze mas XP kde neni UAC...nechapem,pretoze to vsetkym slape.Skus sa pohrat s OS v PC. Jo, zkusím to dneska v kamarádově PC a uvidím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Me to taky neslo tak jsem ten patcher hodil do psp a v nem jsem ho otevrel pres pc a fungovalo to tak to zkus jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Me to taky neslo tak jsem ten patcher hodil do psp a v nem jsem ho otevrel pres pc a fungovalo to tak to zkus jako ja Už mi to jede, musel jsem stáhnout nějáký NET Framework nebo něják tak, teď už mi to jede, jinak THX Kille za ten eng patch, akorát mě mrzí, že to nepřekládá u Quest Info ty věci, alespoň teda u tréninku ne, dál jsem se ještě nedostal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 no tak jak sem mel problem s tim patchem ze SoC , z ekdyz sem vlezl do felyne kitchen tak me zamrzlo , nekdo rikal ze to muze byt patchem , hovn* , hodil sem tam tenhl epatch a ni c, nevit ecim to muze byt ? dík .................... nevite jeste kde se da stahnout papimeru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Srpen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Urcite to bude patchom...Ak si stiahol fresh ISO a opatchoval tymto patcherom,musi to ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 Urcite to bude patchom...Ak si stiahol fresh ISO a opatchoval tymto patcherom,musi to ist. tak jo , zkusim opatchovat ciste iso .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 hele nevite jak mam timhle patchem , opatchovat neni to jak toto nebo clasic patch PPF ...... http://teamhgg.org/updates/Englishv2.4.zip EDIT : Vyřešeno ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 hele nevite jak mam timhle patchem , opatchovat neni to jak toto nebo clasic patch PPF ...... http://teamhgg.org/updates/Englishv2.4.zipEDIT : Vyřešeno ..... tys mozna vyresil ale me bys poradit mohl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 S cim mas problem?Normalne v PC rozbal a spusti patcher... z moznosti naved patcher na svoje PSP pripojene na USB...translate a mas to.Netreba ziadne dodatocne programi na extrahovanie suborov...asi ten najjednoduchsi patcher aky je...comu furt nerozumiete??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 S cim mas problem?Normalne v PC rozbal a spusti patcher... z moznosti naved patcher na svoje PSP pripojene na USB...translate a mas to.Netreba ziadne dodatocne programi na extrahovanie suborov...asi ten najjednoduchsi patcher aky je...comu furt nerozumiete??? sem degen ja to sem napsal a asi za 3min mi to slo :( :( omlouvam se a smazat to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Me to taky nejde,ani tak ani mak.A kdyz kliknu křízkem v menu hry treba na New Game nebo na Gallery,hodi me to na zakladni orazovku s logem hry a zacne mi hrat video.Setkal se stim uz nekdo?Prosim o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.