Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

propojení psp slim a fat

Zidiel

Recommended Posts

jedine wlan... jinak nic myslim... a pak zalezi co budes tim delat... jsetli parit tak jen multiplayer ve hrech a jestli treba prenaset soubory tak AdhocFileTransfer... ale slim a fat si sem tam mezi sebou nerozumi... nekdy se to proste nepripoji (myslim u ruznych her - uz se mi stalo ze jedna hra jela od a druha se chovala jako by druhe PSP neexistovalo, nebo se sekla na fatu pri pripojovani)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedine pres wifi, ale na to musis mit program, ktery tyto pristroje spoji a pak muzes treba mezi sebou posilat i soubory... videl jsem ho tu uz na forum, az ho najdu dam ti odkaz

hele, sorry za ot, ale ten tvuj avatar si udělala uživetelka 350Z a co jsem se ptal tak ani neví že sis to zkopíroval...

Odkaz ke komentáři

hele, sorry za ot, ale ten tvuj avatar si udělala uživetelka 350Z a co jsem se ptal tak ani neví že sis to zkopíroval...

Tak to jsem nevedel.... Moc me to mrzi, tento avarak jsem zkopiroval z jednoho anglickeho fora o PSP a PS3, tak jestli to bude uzivatelce 350Z vadit, klidne to smazu...

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem nevedel.... Moc me to mrzi, tento avarak jsem zkopiroval z jednoho anglickeho fora o PSP a PS3, tak jestli to bude uzivatelce 350Z vadit, klidne to smazu...

To je v poriadku, len aby si nas nahodou nezamienali podla avataru, ja som dokonca ani nevedela ze to ma niekto z anglickeho fora, ten avatar som robila v Photoshope uz davno ked ma chytil ten napad, este mam aj vianocnu verziu :) no ale uz je to vonku co sa da robit :).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu