Zidiel Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 cawes lidi,de propojit psp fat a slim?a kdyz pude tak napiste plss vsechny spusoby kterejma jdou propojit (wlan,kabel atd..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jedine wlan... jinak nic myslim... a pak zalezi co budes tim delat... jsetli parit tak jen multiplayer ve hrech a jestli treba prenaset soubory tak AdhocFileTransfer... ale slim a fat si sem tam mezi sebou nerozumi... nekdy se to proste nepripoji (myslim u ruznych her - uz se mi stalo ze jedna hra jela od a druha se chovala jako by druhe PSP neexistovalo, nebo se sekla na fatu pri pripojovani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 wlan...kabelem ? jak asi ?.......žádnej problém sem nikdy mezi Fat-Slim neměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 ja jo... napr u GTA nebo Flatoutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jj dik za odpovedi,a spojim se v treba MHF2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 spojim psp slim a fat ve hre MHF2?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jj uplne bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 pujdou vsechny hry... ale musite mit stejnou verzi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 wlan...kabelem ? jak asi ?.......žádnej problém sem nikdy mezi Fat-Slim neměl... wlan je kabel.. ? ja myslel že je to wireless lan , takže jako bezdrát.. EDIT: smažte ten příspěvek, špatně jsem to pochopil.. :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jedine pres wifi, ale na to musis mit program, ktery tyto pristroje spoji a pak muzes treba mezi sebou posilat i soubory... videl jsem ho tu uz na forum, az ho najdu dam ti odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 jedine pres wifi, ale na to musis mit program, ktery tyto pristroje spoji a pak muzes treba mezi sebou posilat i soubory... videl jsem ho tu uz na forum, az ho najdu dam ti odkaz hele, sorry za ot, ale ten tvuj avatar si udělala uživetelka 350Z a co jsem se ptal tak ani neví že sis to zkopíroval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 hele, sorry za ot, ale ten tvuj avatar si udělala uživetelka 350Z a co jsem se ptal tak ani neví že sis to zkopíroval... Tak to jsem nevedel.... Moc me to mrzi, tento avarak jsem zkopiroval z jednoho anglickeho fora o PSP a PS3, tak jestli to bude uzivatelce 350Z vadit, klidne to smazu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 pujdou vsechny hry... ale musite mit stejnou verzi! s tou verzi to neni zase tak zhavy...u nekerejch jo a u nekejch ne GTA Vc jina verze bez problému..Virtua Tenis jiná verze- nenaslo protivnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 tak v tom pripade nevim co je spatne... protoze sme s kamosem meli stejne GTA kopirovane z jednoho PC a stejne slim a fat dohromady nejeli... a to same flatout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 u flat out musis myt zmenseny neco v XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jo... takty na procesoru... vime zname:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Tak to jsem nevedel.... Moc me to mrzi, tento avarak jsem zkopiroval z jednoho anglickeho fora o PSP a PS3, tak jestli to bude uzivatelce 350Z vadit, klidne to smazu... To je v poriadku, len aby si nas nahodou nezamienali podla avataru, ja som dokonca ani nevedela ze to ma niekto z anglickeho fora, ten avatar som robila v Photoshope uz davno ked ma chytil ten napad, este mam aj vianocnu verziu :) no ale uz je to vonku co sa da robit :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 Mno lepší by bylo kdyby si někdo z vás ten avatar změnil :) Jedině Wlan ... Ad Hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Aj ja si myslim, akurat ja to nebudem kedze je to moj vytvor :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 presne tak problémy jsem měl taky v GTA at vice city tak liberty city oba s kamosem mame cpu 333 mame stazenou stejnou verzi ze stejnyho zrdoje a stejne to nejda oba mam slim a flatout kdyz dam WIFI tak PSP vzdy zamrzne a to mam FULL!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 Tak u flatoutu to nesmíš mít přetaktovaný, jinak se to sekne, dej tam default:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 jj to nám taky dělalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.