L1ST3r Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 hráli jste? co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 (OMG, zase EMO avatar??) Hra je skvela, ci uz hratelne, alebo graficky... sice po chvili to nebude take zabavne ako na zaciatku, odporucam! 8,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 měl jsem možnost hrát plnou grafika průměr, zdá se mi moc nablejskaná, moc to pere do vočí zato fyzika vozidel naprostej děs! auto je těžko ovladatelný, když letí tak si dělá co chce...grrr motorstorm rulezzzZ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ja jsem to hral chvilicku na pc a prijde mi ze bez volantu se to neda. nevim jestli ma cenu porizovat na xbox kdyz mam jenom ovladac:) to bude asi jeste vetsi katastrofa ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 já jsem ji dohrál a musím říct že se mi hodně líbila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 já jsem ji dohrál a musím říct že se mi hodně líbila :D na cem jsi to rposimte hral ? me to rpijde ze na ovladaci t fakt nepujde . chystam se na volant ale nevim nevim zda nebude zbytecnej taky:):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 hrál jsem normálně na ovládači . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 zase tak hrozný ovládání to nemá, člověk si musí zvyknout. podle mě, na volantu to bude ještě horší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 DiRT je super....Občas si na xboxu zahraju....na ovládání si musíte zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 měl jsem možnost hrát plnougrafika průměr, zdá se mi moc nablejskaná, moc to pere do vočí zato fyzika vozidel naprostej děs! auto je těžko ovladatelný, když letí tak si dělá co chce...grrr motorstorm rulezzzZ!!! proboha a co bys chtel ovladat na aute kdyz leti :D bys chtel aby mu z podvozku vyleteli kridla a mohl si prolitnout celou trat :D tohle neni burnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.