L1ST3r Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 a co tahle hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 To tu akoze stale budes robit topic? WTF? :roll: Pokial mas problemy, chod ich riesit na vas Cesky Azet... (libismeti) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 já nemám problém! ty míš asi promlém?:):D já se jen ptám na názory na ty hry? bo přemejšlím co si koupím:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 já nemám problém! ty míš asi promlém?:):D já se jen ptám na názory na ty hry? bo přemejšlím co si koupím:blink:když tak nutně potřebuješ založit topic aby ti někdo poradil tak založ jeden a v něm se na ty hry zeptej,nemusíš snad na každu hru dělat zvlášt topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jo dobře pro příště beru na vědomí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 caw chtel sem se zeptat jestli to nekdo hraje a jak zalozil ten EA ucet jestli to je vpohode bezplatne diky za odpoved.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Čau včera jsem si objednal z gamehouse hru na Xbox 360 Mercenaries 2 a k tomu NFS pro street za 1Kč ale nevim jestli si mám nfs nechat nebo prodat a koupit si nějakou jinou závodní hru.Co si o týdle hře myslíte je dobrá nebo ne??diky za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awol Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Čau včera jsem si objednal z gamehouse hru na Xbox 360 Mercenaries 2 a k tomu NFS pro street za 1Kč ale nevim jestli si mám nfs nechat nebo prodat a koupit si nějakou jinou závodní hru.Co si o týdle hře myslíte je dobrá nebo ne??diky za vaše názory. Nevim, podle me jsou vsechny NFS moc arkadovy, ja mam nejradsi flatout. Je to moje nehranejsi hra na PC, PSP a planuju ultimate carnage na xbox. a i presto ze to neni simulace, na fyzikalni model flatoutu se maloktera hra dotahne edit: oni asi vi, proc to davaji za 1kc. V JRC taky maji nejaky needy spolecne s jinejma shitkama v akci 1+1 zdarma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 tak chtel bych usporadat naky tournament/online hru nfs pro street,zaclo by se zitrav 20:00 piste svoje xlive nicky:wohow: samozrejme se bude hrat i treba zitra pozitri atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ja bych dal,muj GT:Obodagameboy7. ale dneska asi ne nekdy priste:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.