iimmotep Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 Scháním nějaký program na dělání screenu a natáčení videii z her na PSP. Jestli se to tady uš řešilo tak se omlouvám ale nenašel jsem to :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 screen plugin...je tady v tutoriálech nebo koukni na dl.qj.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 dáš mi PLS link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jj je tu screen plugin... ale "video" nahrává jenom do animovanýho GIFu ve špatný kvalitě... Jestli chceš něco do AVI nebo MP4 tak to snad ani neexistuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iimmotep Odesláno Červen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jo díky to s těma videama mně docela nasra... a ten link uš nepotřebuju uš jsem to našel díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 A co treba ze by jsi obraz pretahnul na komp a tam to nahral? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 A co treba ze by jsi obraz pretahnul na komp a tam to nahral? :) jj to mě nenapadlo... to by asi šlo:) ale bylo by to složitější a už by to nebylo moc PORTABLE:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2008 jj to mě nenapadlo... to by asi šlo:) ale bylo by to složitější a už by to nebylo moc PORTABLE:D Tak jako je to jasny, ale pri hrani na PSP u nejaky slozitejsi hry tak jako moc mista pro nejakej plugin ktery nahrava neni. Si vem jakou konfiguraci ma PSP a srovnej si to s tim ze mas hru - pohyb, treba jiskry, textury atd... a tedka jeste nahravat obraz. I na PC potrebujes dobrej komp aby jsi nahraval nejakou dobrou hru. Proste jestli chces nahravat nejakou hru, pro ucel tutorialu nebo neco tak. Tak jedine prez kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.