Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Testy krve problem :D

:.Dragunov.:

Recommended Posts

Zdarec asi pred mesicem a pul sem zkousel poprvi hulit...Mel sem asi 9prdu...Nejakej joint to byl...

No a nekde jsem slysel ze se trva ''usadi'' v krvi asi na rok...Mel bych jit v pondeli na odbery krve bo jsem posledno dobou nejakej zeslablej a do toho nejaka alergie a tak...

Tak sem se chtel poptat zda-li to je jenom kec nebo fakt muzou nejak poznat ze sem huli :dozey:

Mame by se to asi moc nelibilo :D

A jak je to s cigaretama?Da se to poznat?THX bitches...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bullshits vsechno:

1. marihuana se ti v krvi usadi asi na tyden (nevim, mozna kecam, ale proste na strasne malou dobu), ve slinach a moci je to trosku delsi...

2. jestli ti nebudou delat primo testy na THC, nebo nejakou urcitou drogu, tak ani nepoznaj ze si pichas pod jazyk

3. nikotin mozna tim ze budes smrdet cigarama...

ADIOS AMIGOS

Odkaz ke komentáři

THC se da poznat treba i po 2 rokach, ale k tomu je potreba par tvych vlasu a dobra technika :D. Coz se te tedka netyka. :) (Vlasy jsou neco jako databaze vseho- vitaminy a THC a dalsi drogy :). Jen takova informace na plus :) Jinak jak rikaji ostatni nezjisti to.

EDIT : Haha byl jsem rychlejsi o 2 minuty jak Sanchez :D

Odkaz ke komentáři

hele THC v krvi zůstává bezprostředně po požití tý drogy tzn. až 8 hodin a pak malý množství kolem těch 14 dnů spíš míň... THC v krvi totiž způsobuje ty stavy, který máš když jsi zkouřenej... V moči ti THC najdou i měsíc po tom cos hulil.A věř nebo ne ale nejdýl to zůstává ve vlasech :). Při rozboru to poznaj i půl roku po požití drogy. Mimochodem jestli jdeš na obyčejný krevní testy tak tam ti THC nenajdou... Když tě testujou na drogy tak to je uplně jinej test než při odběrech,krevním rozboru.

Odkaz ke komentáři

nejdes k ty doktorce rano? btw nemusi delat spec testy na THC. ta krev se odesle do laborky a druhej den pridou vysledky kde sou vsechny veci co ma v krvi tedy i THC. btw na to aby to tam videli tak ti musi vzit krev do 3 skumavek. pokud jen do jedny si zavodou;)

Odkaz ke komentáři

nejdes k ty doktorce rano? btw nemusi delat spec testy na THC. ta krev se odesle do laborky a druhej den pridou vysledky kde sou vsechny veci co ma v krvi tedy i THC. btw na to aby to tam videli tak ti musi vzit krev do 3 skumavek. pokud jen do jedny si zavodou;)

nestráš ho ;) stejně kecáš :lol: to že ti berou krev dfo 3 skumavek už jsou speciální testy ne? :lol:

Když jsem šel normálně z práce na kontrolu, tak mi taky brali krev, myslíš že sem se něčeho obával? ne bylo mi to jedno, stejně z toho nic neudělaj a tvejm rodičum by to "možná " ani neřekli

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu