Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Platí to Kvído

buddyfriend

Recommended Posts

simi: ne tak jsem si to precetl a vypada to ok dokonce to i funguje www.platitokvido.cz

je to jen pro zakazniky o2 proste se zavola 829 829 829 zadas cislo kam chces volat, vyslechnes si reklmau a pak muzes minutu mluvit zadara 1 minuta je cca 7 Kč to neni tolik...ta firma co dava tu reklamu za 1 reklamu tech 7 kc zaplati...v radiu by to mela drazsi

edit: zapomnel jsem dodat ze to jde jen 10x tydne pro registrovany 20x ale teda registrovat se nebudu ptze by mi chodily jeste smsky s reklamama

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já s tím běžně volám. Ano, máš možnost 10x týdně a 20x týdně, pokud jsi registrovaný. Normálně vytočíš, zadáš číslo, vyslechneš reklamní spot a voláš. Výhodou je, že se volanému zobrazí tvé číslo a ne číslo 829 829 829. ;)

PS: Co se týče omílaného tématu se zadáváním čísla. Ano, musíš zadat číslo ručně, ale pokud máš lepší telefon, můžeš hovor přidržet a do telefonního seznamu nahlédnout ;)

Odkaz ke komentáři

no a jak je to s tim ufonem?? slysel jsem ze je to nejaky podvod nebo co to ale rad bych si to poridil jeli to pravda :D jen jestli to nebude neco jako vysilacka na 100kilaku x'D

Jen to normální služba, kterou už dlouho nabízí UPC. Zkrátka voláš všem do sítě U:Fon zdarma.

Odkaz ke komentáři

u:fon jsou total podvodnici cetl jsem recenzi na jejich internet a teda hruza...pak jsem byl u nekoho kdo toho ufona pouziva a zjistil jsem ze ta kritika (ktera prevahovala) byla zcela na miste

rekl bych ze s mobilem to u nich bude podobne

pouzivam o2 ptze o2 a t-mobile jsou jediny operatori ktery maji dobry sluzby a pokryti u vodafonu jsem byl nekoilk let a uz bych se tam nevratil natoz prestupovat k nejakymu ufonu...oskar uz je pres rok vodafone a porad nic moc

Odkaz ke komentáři

u:fon jsou total podvodnici cetl jsem recenzi na jejich internet a teda hruza...pak jsem byl u nekoho kdo toho ufona pouziva a zjistil jsem ze ta kritika (ktera prevahovala) byla zcela na miste

rekl bych ze s mobilem to u nich bude podobne

pouzivam o2 ptze o2 a t-mobile jsou jediny operatori ktery maji dobry sluzby a pokryti u vodafonu jsem byl nekoilk let a uz bych se tam nevratil natoz prestupovat k nejakymu ufonu...oskar uz je pres rok vodafone a porad nic moc

ja sem s 02 spokojenej až na to že mě porad votravujou s nějakejma nabidkama a muj nazor na Vodafone:Maj dobry reklamy :D.

Podle mě se Ufon v čr nechytí Oskar(Vodafone) se chytil zázrakem Eurotel(02) a Pegas(T-Mobile) byli dominantí

JINAK DÍKY REKLAMU SEM NEVIDĚL TAKŽE TĚD MUŽU VOLAT I BEZ KREDITU! a co na tom že jen chvilu :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu