buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 prave jsem s tim videl reklamu v TV mate s tim nekdo zkusenost? (prej se zavola 829 829 829 a muzes zavolat nekam zadara po tom so ci vyslechnes reklamu) cite o tom nekdo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 hm zkusenosti s tim nemam a moc tomu neverim ale kdyz je rec o reklamach mate nekdo zkusenosti s tim mobilem UFON?nechce se mi verit ze se z nej vola zadarmo do vsech siti a ten mobil stoji sam 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Beztak to bude nějakej reklamní trik .... abych vytočil číslo vyslechnul reklamu a potom volal kamkoliv zadarmo je blbost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 no jako ja nemam kredit a ted sem normal minutu stoho volal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 simi: ne tak jsem si to precetl a vypada to ok dokonce to i funguje www.platitokvido.cz je to jen pro zakazniky o2 proste se zavola 829 829 829 zadas cislo kam chces volat, vyslechnes si reklmau a pak muzes minutu mluvit zadara 1 minuta je cca 7 Kč to neni tolik...ta firma co dava tu reklamu za 1 reklamu tech 7 kc zaplati...v radiu by to mela drazsi edit: zapomnel jsem dodat ze to jde jen 10x tydne pro registrovany 20x ale teda registrovat se nebudu ptze by mi chodily jeste smsky s reklamama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Mluvis 1 minutu, ale musis mit ucet na tom kvidu. Jenom O2 uzivatele, mam vodafone ale ani bych to nepouzival .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Mluvis 1 minutu, ale musis mit ucet na tom kvidu. Jenom O2 uzivatele, mam vodafone ale ani bych to nepouzival .... kdyz mas ucet tak 20x bez uctu jen 10x za tyden no vypada to ok x'D aspon usetrim nejakejch 70kc tydne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 kdyz mas ucet tak 20x bez uctu jen 10x za tydenno vypada to ok x'D aspon usetrim nejakejch 70kc tydne :D Podle me muzes volat jak chces a kdy chces... Akorat asi poslouchas 2 minuty reklamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 jo a jak je to s tim mobilem UFON? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Já s tím běžně volám. Ano, máš možnost 10x týdně a 20x týdně, pokud jsi registrovaný. Normálně vytočíš, zadáš číslo, vyslechneš reklamní spot a voláš. Výhodou je, že se volanému zobrazí tvé číslo a ne číslo 829 829 829. ;) PS: Co se týče omílaného tématu se zadáváním čísla. Ano, musíš zadat číslo ručně, ale pokud máš lepší telefon, můžeš hovor přidržet a do telefonního seznamu nahlédnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Volám s tim běžně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 very nice to potěší ještě že mám kyslík :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 jo a jak je to s tim mobilem UFON?ten ufon platí jen v síti ufon,do jinejch sítí ne (aspon to psali v reklamě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 no a jak je to s tim ufonem?? slysel jsem ze je to nejaky podvod nebo co to ale rad bych si to poridil jeli to pravda :D jen jestli to nebude neco jako vysilacka na 100kilaku x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Proc by to byl podvod?myslis si ze by ctvrty operator kery se chce nejlepe predvest pred ostatnimi a zaujmout co mzona nejvic lidi by hned v prvni akci udelal podvod?:blink: to se mi zda vice nez nepravdepodobne...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 je to ot ale co :D co sem slysel o ty ufo mobile tak je prej pekne na nic maly pokryti a muzes zdarma volat stejne jen do ufona takze asi je lepsi volat z okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 no a jak je to s tim ufonem?? slysel jsem ze je to nejaky podvod nebo co to ale rad bych si to poridil jeli to pravda :D jen jestli to nebude neco jako vysilacka na 100kilaku x'D Jen to normální služba, kterou už dlouho nabízí UPC. Zkrátka voláš všem do sítě U:Fon zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 Ten Kvido je jak "Milujte je a množte je" od Vodafone, fachčí to, dá se tomu věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 u:fon jsou total podvodnici cetl jsem recenzi na jejich internet a teda hruza...pak jsem byl u nekoho kdo toho ufona pouziva a zjistil jsem ze ta kritika (ktera prevahovala) byla zcela na miste rekl bych ze s mobilem to u nich bude podobne pouzivam o2 ptze o2 a t-mobile jsou jediny operatori ktery maji dobry sluzby a pokryti u vodafonu jsem byl nekoilk let a uz bych se tam nevratil natoz prestupovat k nejakymu ufonu...oskar uz je pres rok vodafone a porad nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2008 u:fon jsou total podvodnici cetl jsem recenzi na jejich internet a teda hruza...pak jsem byl u nekoho kdo toho ufona pouziva a zjistil jsem ze ta kritika (ktera prevahovala) byla zcela na misterekl bych ze s mobilem to u nich bude podobne pouzivam o2 ptze o2 a t-mobile jsou jediny operatori ktery maji dobry sluzby a pokryti u vodafonu jsem byl nekoilk let a uz bych se tam nevratil natoz prestupovat k nejakymu ufonu...oskar uz je pres rok vodafone a porad nic moc ja sem s 02 spokojenej až na to že mě porad votravujou s nějakejma nabidkama a muj nazor na Vodafone:Maj dobry reklamy :D. Podle mě se Ufon v čr nechytí Oskar(Vodafone) se chytil zázrakem Eurotel(02) a Pegas(T-Mobile) byli dominantí JINAK DÍKY REKLAMU SEM NEVIDĚL TAKŽE TĚD MUŽU VOLAT I BEZ KREDITU! a co na tom že jen chvilu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.