Sir Jarousek Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Takže zítra by tato pecka měla vyjít. Jde o pokračování ps1 hry FFT + jeho GBA předělávky Fantasy Tactics Advance. FFT A2 je tahové strategické RPG podobné hrám jako Jeanne d'Arc, Disgaea (mimochodem remake PSP verze se taky připravuje pro DS). FFT A2 už vyšla v Japonsku, doteď se překládala do ENG. Na ign.com už vyšla recenze - http://ds.ign.com/articles/883/883264p1.html (dává 9/10, chválí skvělý překlad, grafiku, vlastně vše:) Taky se těšíte jako já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Pro mne adept na nej hru;-) Kvuli ni asi zase NDS seberu dceri:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 no me final fantasy nikdy moc nenadchlo, zkousel sem verzi z PSX i z GBA, ale desne me stvalo to hloupe ovladani, kdy jste kazdou akci museli jeste jednou potvrdit. po herni strance me to taky nijak moc neoslovilo, i kdyz treba serii Shining Force z MegaDrive sem hodne hraval, je to dost podobny herni system (FFT je samozrejme vymakanejsi). ale urcite to zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 ja nevim proc, ale hra by proste mela byt animovana ty jsou totiz nejkouzelnejsi a to kouzlo DS ma snad v kazde hre :love: jsem zamilovanej do DS :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Ale jo vypadá to pěkně ... každý díl FF na jakoukoliv konzoli byl super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 pekny,ta hra vyjde presne kdyz ja budu mit ds ;) jinak se tesim..doufam ze neklame.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Já osobně se spíš těšim na Final Fantasy IV ;) Ale samozřejmě si tohle zahraju, jen po jedničce, Jeanne d'Arc a Advance Warsech a všemožnejch tahovejch strategiích už je to trochu moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Velmi pravděpodobně to hra roku bude, jinak mě normální FF moc neberou, ale na tohle se strašně těším. A kdyžtak to jistí ta předělávka Disgaey - u PSP verze mi to zničilo Savy, tak to snad dohraju na DS:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 A je to venku: 2008-06-24 14:09:55 Console Final_Fantasy_Tactics_A2_Grimoire_of_the_Rift_EUR_MULTi4_NDS-EXiMiUS :D EDIT: Tak už jsem to hrál, celkévě to vypadá úžasně, grafika je skvělá, jen ovládání přes stylus mi přijde trochu blbě řešený - nedá se to moc popsat, třeba při pohybu postavu musíte stylusem klepnou tolikrát, kolikrát byste zmáčkli směrový tlačítko, nestačí jen klepnout tam, kam chcete aby postava šla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Jsem sice vlastníkem M3DS Real, ale tahle hra si zaslouží koupit. FFTA byla na GBA moje nejoblibenejší hra a FFTA2 mě nezklamalo. P.S.: Stylusem jsem to ani nezkoušel hrát a po tvojí zkušenosti ani nezkusím :) Ještě fotky (v pátek mi přišla EU verze). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Tím stylusem mě neuvěřitelně naštvaly, třeba Advance Wars se na DS ovládá přes stylus krásně, ale tohle nejde skoro vůbec. Mě teda FFTA 2 docela zklamalo, teď se strašně těším až v září vyjde Disgaea DS, ale do té doby zkusím ještě FFTA 2 zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Disgaeu jsem zkoušel na PSP, celkem dobrý, akorát jsem neměl čas to pořádně zahrát. Snad někdy v budoucnu. FFTA2 určitě otestuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Já už jsem FFTA 2 nahrál asi 5 hodin, jenom třeba ta Disgaea je prostě lepší:) A teď aktuálně stejně nemůžu najít nabíječku k DS, takže si toho moc nezahraju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Jak je možný, že někdo zašantročí nabíječku na NDS? :-) U Disgaea mi nějak nepřirostl k srdci vliv políček, na kterým stojím při útoku, obraně atp. Furt si ale říkám, že jsem tomu nedal dost času ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Offtopic: Pamatuju doby kdy do mýho DSka pasovala nabíječka od GBA :D Takže když jsem ztratil jeden, měl jsem ještě druhej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Disgaea je imho nejlepší SPRG vůbec, bez těch políček by to nebylo ono (stát na políčku s nesmrtelností a koukat jak do tebe mlátí má svoje kouzlo:)). My teďka doma malujeme a já jsem musel odnést všechno z pokoje, takže nabíječka je v jedné z beden, jen nevím v jaké:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 no jedina hra kterou v soucasnosti hraju na DS je prave tato, i kdyz to nehraju porad. mam nahrano asi 22 hodin, ale porad se mi nedari prijit na to jakym zpusobem ziskavaji postavy level v povolani ktere maji zrovno nastaveno. mam tam jednoho warriora ktereho beru snad na vsechny mozne mise a on ma porad 1. level a ja uz nevim co s nim. poradi nekdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2008 zkus kouknout na www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2008 tam uz sem koukal predtim nez sem se zeptal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2008 tak uz sem na to konecne prisel. za kazdou ovladnutou schopnost aktualni povolani ziskavate 1 level v tomto povolani :) hraje tuhle hru vubec nekdo tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 tak dohrano na zacatku tohoto tydne, herni cas necelych 91 hodin. Hral sem to po castech pekne dlouho. Asi si to jeste jednou zopakuju, zoufale nemam co hrat, tahle hra nasadila latku docela vysoko. a Disga...tentononc me nebavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Disgaea je bestovní , FFTA 2 je taky the best a FFTA na gba taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.