au! Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Lidi je to kun...Xboxa mam, hru Viva Pinata mam, mam nahranych asi 10hodin takze oprvdu vim ze je to kun...Dekuji Ja nevim ,co to je..ale když sem videl ,ze si Ty napsal ze to je kun tak mi bylo jasny ,ze ty mas pravdu jelikoz mas xbox a viva piňata.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 viva pinata sem hrál 5 min jako demo bo sem nevedel co a jak xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 nechápu proc k tomu xboxu daj kravinku jako je viva pinata a ne nejaky GTA 4 co chce kazdy 2 ale ne oni tam daj viva pinata z roku 06 :dozey: nebo 05? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 nahodou je to krasna a pekna hra..a maly deti,co si kupujou twistera urcite jsou radi..a navic je to tak roztomily.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 :D to jo no ale muj 18-ti lety bratr asi nejaky maly roztomily zviratka nemusi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 njn ale co myslis zerou vic zmrzlinu dospeli nez deti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 to ne ale on si kvuli tom xboxi koupil domu zasobu ze muze zrat 2 twistry za den a vydrzi mu to mesic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 Rovnou by tam mohli dat Bioshocka ne?A k tomu napsany: ''Rodice kupejte svim detem zmrzliny Twister a seskladejte z drivek cele lidske telo.Dohromady nasbirejte 2drivka s utrzenou rukou, 1zmrzacenou nozickuku (druhou nehledejte protoze je amputovana), dale utrzenou hlavu a to vse spojte s jednim brichem a krkem...Zaradime vas pote do slosovani o hlavni cenu Xbox360 pro hardcore hrace + hru Bioshock kde je plno mrtvol, spalenych tel a dalsich ohavnosti...'' Samozrejme ze tam je Pinata ne...Barevny Twister barevny zvirata :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 lol tak to šlo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Červen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2008 no coca cola patri mezi nejbohatsi firmy na cele planetealigida neni ani na 1000místě Vy jste blbečci oba :) Omlouvám se, nemám náladu, ale fakt demence... Algida spadá pod Unilever, tudíž možná nemá zisk jako Coca-Cola, ale rozhodně má zisky jako prase, lamy -> http://www.unilever.cz/cs/unilever-cr/kdo-jsme/zakladni-charakteristika/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 lol denska mi přišla ta digitužka. omg dementi napsali šptně mý jmeno. místo O napsali A demenci xD ted je nvyhrát ten xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 co to umí tá digitužka ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 no skoro nic. má to strašně malou nápln, když píšu tak se mi to zandává. má to teplou červenu barvua na vrcholku je taková malá hra záodní. jede autíčko a mění se mu trat no. jen šipky a akcelerace. je to na nic xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Kdyz uz digipen tak s PACMANem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jn taky sem chtěl pac-mana :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 verte nebo ne dneska jsem si vyzvednul balicek(S TIM KONEM OD TOHO TYPKA JAK JSEM PSAL) byl podezdrele ve velkem baleni a nevazil vubec nic si rikam nejakej zaostalej vtipalek rozbalim a fakt ze jo kun!!!!!!pred peti minutama jsem to odeslal tak jsem zvedav hrozne se tesim az to pride :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 no :lol: a to ti dal jen tak zadarmo ? to je hňup :D ty si hrozný lucker :D na coca-cole vyhrals ps3 a ted xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 to s tou coca colou byla fakt nahoda 1. vyhra v mem zivote :D ale o ps3 jsem zajem nemel tak jsem ho prodal x360 sice mám ale co budu mít 2:d jsem teda opravdu zvedav-ten typek za to nic nechtel ale v obálce sem mu za to poslal alepson stovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 no lo ltak to ti dost závidim xDkuaaaa xD btw. jak jsi přišel na toho týpka s konem? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 ja mam vsechny ale nestacil jsem to jeste poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 kdybys nestíhal tak mi pošli a já to za tebe/sebe pošlu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 hm to je pekne na netu jsem nasel clanky nejakych lidi ze poslali vsechny drivka a ani za 2 tejdny jim nic neprislo:-( doufam ze mne to pride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 mě ta tužka přišla skoro po měsíci. a psali že to přijde nejdýl do konce prázdnin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Kamos pred 2tyzdnami poslal tie palicky a dneska mu dosiel xbox... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 to je hezké jsem zvědav jak dlouho to bude trvat mně,zrovna sem chtěl napsat že mi ten xbox de nějak podezdřele pomalu,ale jak vidím je to běžná záležitost :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.