knapik Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Ahoj chci se zeptat jestli de předělat flashnutý psp na normal? Je to blbě dotaz ,ale zajímá mě to.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jo de... ale zase potrebujes pandoru a ten soft cos mel nachystany na flashovani na CFW akorat nedas X ale O pro instalaci original softu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Ahoj chci se zeptat jestli de předělat flashnutý psp na normal?Je to blbě dotaz ,ale zajímá mě to.:ziped: stahnes normalni UPDATE misto M33 update , myslim pr. misto 3.90M33 stahnes a nainstalujes 4.00 jj tak jak pise niz tekken90 ,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Neuvedl jsi jestli mas slim nebo fat , ale nejjednodussi cesta je pomoci pandory :) Navod mas v tutorialech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 network update;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 nejjednoduší cesta je stánhout novější FW než máš CFW v PSP nakopírovat do PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP a sputit...hotovo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knapik Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jj dík za radu takže se stim nic nestane,když si stáhnu větší Fw třeba 4.00 . Jo a mam slim psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Ne, Nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knapik Odesláno Červen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 jj dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
knapik
Ahoj chci se zeptat jestli de předělat flashnutý psp na normal?
Je to blbě dotaz ,ale zajímá mě to.:ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts