Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flashování.


player99

Otázka

Čau vím bylo to tu už několikrát ale nějak se mi seká hledat...... na youtube je návod http://youtube.com/watch?v=CJ5B778DyQE jak si flashovat PSP ... Je tohle co tam dělá možné ? Díky za odpověď Kdyžtak si to udělám.... Protože v olomouci žádní flasheři nejsou.....:psp::bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Zkusit to můžeš :D Ale dávej pozor na to abys neříz moc do tý baterky :D Jinak by z ní "prej" měl vytéct elektrolyt xD

a proč by měl řezat do baterky? :dozey: když nožem potřebuje jenom přeťat jeden spoj :dozey: trochu nelogický ftip :dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
dyt je to clovek ktery vubec nev co dela... akorat si neco pokazis kdyz to tak vidim... a budes mit velmi drahe tezitko... zalezi jen a jen na tobe

Jak to můžes vědět?? Jsi v tom profík???

Jediny co mě štve,je to, že sw do té baterie nemužu dostat...........:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hele, najdi si nekoho na mapce - Ok, neni v Olomouci, tak je urcite nekde do 50ti Km pobliz, tak si tam zajed BUSem a mas to..

Takhle si v lepsim pripade rozrezes baterii, pak ti nebude drzet a ztratis zaruku na baterii (+ kdyz budes chtit reklamovat PSP, budes se s nima dohadovat, ze jim nemuzes dat baterii, nebo ze ji mas prasklou..)..

V horsim pripade si celou baterii oddelas, az nozem budes rezat tu nozicku, netrefis se - nebo ti ujede ruka - a rozrezas tam ostatni soucastky v lepsim pripade - v horsim narezas clanky a vytece ti elektrolyt.. Nebo se spletes, pujdes na to transformatorkou a muzes baterii zahodis.. Nebo mikropajkou a musis to udelat rychle, jinak to moc zahrejes a baterii znicis..

Je to dost precizni, jestli si na to troufas, tak do toho, pak by ti ale nemel delat problem prvni krok - otevreni baterie..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu